Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
16°C

FOTO Câini antrenați la Sibiu pentru detectarea persoanelor infectate cu Covid-19

FOTO Câini antrenați la Sibiu pentru detectarea persoanelor infectate cu Covid-19

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a vizitat joi Centrul Chinologic de la Sibiu, unde sunt antrenați mai mulți câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2. Bode a fost însoțit de Nicolae Ciucă, Ministrul Apărării Naționale.

Începând cu anul 2020, la Centrul Chinologic de la Sibiu a fost demarat un proiect care are ca scop instruirea unor câini pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2, în special pentru structurile Poliției de Frontieră și Poliției Transporturi, scrie ministrul de Interne pe pagina de facebook.

"Este un proces în desfășurare și am convingerea că, în curând, vă vom prezenta rezultate concrete ale muncii colegilor noștri din acest centru. De-a lungul timpului, în cei 70 de ani de existență ai instituției, s-au obținut rezultate deosebite în lupta antidrog, în intervenția antiteroristă, investigarea criminalistică, limitarea migrației ilegale, salvarea de victime, desfăşurarea acţiunilor de ordine publică și, în curând, în lupta împotriva răspândirii virusului SARS-Cov-2" transmite Lucian Bode. 

Ministrul de Interne se declară impresionat de ce a văzut, la Centrul Chinologic de la Sibiu și își declară susținerea pentru eficientizarea și modernizarea acestui Centru: "Am văzut astăzi, la Centrul Chinologic al Poliției Române de la Sibiu, multă pasiune, profesionalism și dăruire din partea instructorilor din cadrul centrului și pot spune că rezultatul muncii depuse aici este extraordinar, el având la bază o relație specială, între câine și om"

foto Lucian Bode Facebook

 Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus