Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
10°C

Primăria Cisnădie asigură materialele sanitare pentru protecția preșcolarilor și școlarilor și transportul copiilor din Seviș la unitățile școlare

Primăria Cisnădie asigură materialele sanitare pentru protecția preșcolarilor și școlarilor și transportul copiilor din Seviș la unitățile școlare

În contextul redeschiderii școlilor, primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja, a avut ieri, 10 februarie, o întâlnire de lucru cu directorii școlilor și grădinițelor din oraș. Astfel, în cadrul întâlnirii s-a stabilit ca achiziționarea materialelor sanitare pentru preșcolari și școlari să fie făcută de primărie, iar contractul cu firma care asigură transportul copiilor din Seviș la unitățile de învățământ din localitate să fie prelungit.

„În continuare vom lua toate măsurile necesare de protecție pentru ca elevii care frecventează școlile din orașul Cisnădie să poată continua studiile într-un mediu plăcut și sigur. Am decis ca Primăria orașului Cisnădie să achiziționeze toate materialele sanitare necesare pentru protejarea sănătății preșcolarilor și elevilor din oraș. De asemenea, am hotărât să prelungim contractul cu firma care asigură transportul copiilor din Seviș la unitățile de învățământ din localitate. Mulțumesc directorilor școlilor și dascălilor pentru implicare și pentru felul în care au înțeles că poartă pe umeri o mare răspundere. Împreună, respectând regulile de igienă și distanțare fizică vom depăși acest episod delicat, care sunt convins că ne va întări și ne va ajuta să ne alegem corect prioritățile”, a declarat primarul Gheorghe Huja, pe pagina de facebook a instituției.

Toate unitățile de învățământ din Cisnădie s-au deschis în această săptămână, iar elevii sunt repartizați astfel încât să fie respectată distanțarea socială și să nu fie afectate cursurile, ținând cont de recomandările Ministerului Educației.

Sursă foto: Primăria Orașului Cisnădie

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus