Miercuri,
12.05.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Ce facem în weekend? Mergem la concerte și vizionăm spectacole de teatru

Ce facem în weekend? Mergem la concerte și vizionăm spectacole de teatru

Al doilea weekend din luna februarie aduce în oraș mai multe evenimente de care ne putem bucura. Mergem la teatru, participăm la ateliere de creație, facem yoga și ne bucurăm de concerte.

Vineri, 12 februarie

Savurează și în acest weekend o pizza caldă și aromată alături de prieteni. La „Pizza by Tango”, puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și în acest final de săptămână la Sibiu se dă startul eco-weekend-ului. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

Teatrul Gong aduce în fața micuților începând cu ora 18 spectacolul  „Privighetoarea”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta de peste șapte ani, are o durată de 55 de minute, iar prețul biletului flexibil este de 12 lei. Detalii găsiți aici.

De la ora 17, Școala Primară Andreiană organizează „Ziua porților deschise”. Vor putea fi cunoscute persoanele din conducerea școlii, clădirea școlii și oferta educațională pentru anul 2021-2022. Mai multe detalii puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

La ora 19, Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu prezintă „Oscar și Buni Roz”, un spectacol de Diana Fufezan. Bilete puteți achiziționa de aici.

Tot în acest final de săptămână la Filramonica de Stat din Sibiu începe Carnavalul Filarmonicii. Astfel, vineri, de la ora 19 filarmonica prezintă „Opera în concert: Boema de G. Puccini”. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Sâmbătă, 13 februarie

La ora 17 putem participa la un atelier de yoga organizat de yoga Studio Sibiu. Informații găsiți aici.

De la ora 19, la Sala Thalia din Sibiu concertează trupa Hara. Detalii despre concert puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

„Privighetoarea” se joacă și sâmbătă de la ora 11 și de la ora 18 la Teatrul Gong din Sibiu.

Duminică, 14 februarie

De la ora 11, Teatrul Gong prezintă online „Atelierul de Meșterilit - Măști venețiene” coordonat de Aurelia Călinescu. Mai multe puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

De la ora 19, Filarmonica de stat Sibiu prezintă „Seară de tangouri - Anotimpurile iubirii”. Informații suplimentare puteți afla de aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus