Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Experiențe inedite în doi la Promenada Sibiu, între Sf. Valentin și Dragobete

Experiențe inedite în doi la Promenada Sibiu, între Sf. Valentin și Dragobete

Începând cu weekend-ul de Sf. Valentin, și până pe 24 februarie, de Dragobete, Promenada Sibiu sărbătorește luna iubirii și le propune îndrăgostiților să își surprindă perechea cu o serie de experiențe inedite în doi.

Așadar, zilnic, între 14 și 24 februarie, la cumpărături de minimum 150 lei, clienții pot intra în tombola pentru una din cele 11 experiențe surpriză de care se pot bucura din partea Promenada Sibiu, precum: o ședintă foto în doi, cină romantică în doi, shopping în doi, kit de citit în doi, tratamente faciale în doi, o sală întreagă de cinema și un film doar pentru doi etc. Partenerii campaniei: Sephora, CINEGOLD, Cărturești, Hug the Plate, Insieme, City Burger, Apollo beauty salon, Nomasvello.

De asemenea, pe toată durata lunii februarie, magazinele din Promenada Sibiu au pregătit reduceri speciale pentru îndrăgostiții aflați în căutarea cadoului ideal pentru sărbătorile acestei perioade.

Cadouri în weekendul 13 – 14 februarie

În acest weekend, vizitatorii centrului comercial vor regăsi, de asemenea, idei speciale de cadouri unicat: produse hand-made, broșe, bijuterii, sculpturi sau antichități. De asemenea, cardul cadou Promenada Sibiu poate fi achiziționat de la Info Point și poate fi oferit mai departe, fiind gata să satisfacă gusturi și preferințe variate, întrucât poate fi folosit în peste 50 de magazine și restaurante partenere: https://promenadasibiu.ro/evenimente/cadoul-perfect-este-aici/.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, centrul garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Măsuri de siguranță și distanțare socială implementate în food court-ul Promenada Sibiu:

  • Vizitatorii au la dispoziție dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte-cheie din food court
  • Mobilierul și suprafețele atinse des sunt curățate și dezinfectate cu o frecvență crescută
  • Mesele sunt reorganizate astfel încât să permită distanțarea fizică de 2 metri
  • Purtarea mășii de protecție este obligatorie atunci când persoanele nu se află la masă

Promenada Sibiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Promenada Sibiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Mai multe detalii pe www.promenadasibiu.ro, Facebook și Instagram.

Despre Promenada Sibiu

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni pe 14 noiembrie, la ora 10:00. Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

Cu o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați, centrul comercial găzduiește peste 150 de magazine și spații comerciale, ce acoperă toate categoriile de produse și servicii, cel mai nou concept de hypermarket Kaufland, cinematograful CineGold, cu 9 săli, peste 2.600 mp de food court si 1600 locuri de parcare.

Promenada Sibiu aduce în exclusivitate, sub acelaşi acoperiş, unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte şi accesorii din țară, printre care: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Oysho, Sinsay, Guess, Levi’s, Nissa, 4F, Mango, Tommy Hilfiger, Vagabond, US Polo ASSN, Grid, Sport Vision si Buzz. Pentru înfrumusețare și îngrijire, vizitatorii vor putea alege din ofertele mult așteptatelor magazine Sephora, MAC, iar pentru cadouri prețioase vor putea alege dintre bijuteriile brandului Kultho.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus