Duminică,
17.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
9°C

Un bărbat și-a omorât fosta iubită, în Cartierul Arhitecților. Femeia avea un copil de doar câțiva ani

Un bărbat și-a omorât fosta iubită, în Cartierul Arhitecților. Femeia avea un copil de doar câțiva ani

Poliția este în Cartierul Arhitecților în această dimineață, pe strada Octav Doicescu, unde cercetează o crimă. 

Actualizare, ora 14.00. Potrivit vecinilor, cei doi s-ar fi mutat în apartamente vecine, în același bloc, la același etaj, în urmă cu aproximativ un an. Ei spun că relația celor doi era una frumoasă la început, însă după câteva luni au apărut problemele. Poliția ar fi fost chemată în mai multe rânduri din cauza certurilor aprinse dintre cei doi.

„Le-am desfăcut polițiștilor gardul să intre la vecin, le-am aprins becul aici pe colț, să intre în apartamentul ei. Nu știau ce să facă, să spargă geamul sau nu. Mă aveam bine și cu el și cu ea. S-au certat mai demult. Am rămas prieten cu amândoi chiar și așa. Eu n-am avut treabă cu nimeni. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Nu am putut să cred că e moartă. Era un om simplu, ca mine ca dumneata, Dumnezeu știe ce o fi fost în capul lui”, relatează un prieten al celor doi.

„Nu s-a auzit nimic, dar câinele a fost agitat azi-noapte. Nu știu cum de s-a ajuns aici. Îi cunoșteam pe amândoi, nu îmi dau seama cum s-a întâmplat. A mai fost poliția pe aici, pentru că s-au mai certat, dar nu știam mai multe”, spune și Andrei, unul din vecini.

După separare, bărbatul ar fi început să o urmărească pe fosta iubită, inclusiv la locul de muncă, motiv pentru care victima ar fi cerut un ordin de restricție împotriva lui. Femeia avea și un copil în vârstă de patru ani care, din fericire, nu era acasă azi-noapte, ci la părinții victimei.

Actualizare, ora 11.27. Procurorii îl aduc în Sibiu, din Deva pentru cercetări.

Actualizare. Bărbatul s-a predat în această dimineață la Deva, în jurul orei 5:30, după ce ar fi fost convins de fratele lui.

Știre inițială. Autoritățile spun că un bărbat în vârstă de 40 de ani și-ar fi omorât fosta iubită, o tânără de 30 de ani, azi-noapte. Cei doi ar fi avut altercație în cursul nopții și bărbatul a înjunghiat-o pe victimă în zona gâtului.

Vecinii spun că cei doi ar fi avut probleme mai vechi, din cauza banilor. 

Știrea se actualizează.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus