Miercuri,
01.12.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Aproape un milion de euro: șapte străzi de pământ din Sibiu vor fi modernizate

Aproape un milion de euro: șapte străzi de pământ din Sibiu vor fi modernizate

Opt luni este termenul de finalizare a lucrărilor de modernizare a șapte străzi din municipiu Sibiu, pentru care Primăria a încheiat contractul de execuție cu Total NSA AG Construct SRL.

4,64 de milioane de lei, fără TVA, este valoarea contractului pe care Primăria Sibiu l-a încheiat la începutul acestei luni cu firma sibiană Total NSA AG Construct SRL pentru așa-numitul ”Pachet străzi Turnișor III și modernizare strada Depoului”. Pe lângă strada amintită, în acest contract mai sunt incluse modernizările străzilor Cucului, Lucernei, Trandafirilor, Ion Agârbiceanu, Dreptății și Ghiocelului (foto – sursa Google Street View). Oferta celor de la Total NSA a fost aleasă în urma unei licitații lansată anul trecut în luna octombrie, în cadrul căreia au mai depus ofertă alte două societăți sibiene (Comtram și MGM Construcții Generale).

Lucrările solicitate prin contract pentru aceste străzi le includ și pe cele de amenajare a trotuarelor, parcărilor, spațiilor verzi, de reabilitare sau amenajare a rețelelor de apă și canalizare, precum și de modernizare a iluminatului.

Termenul de finalizare a lucrărilor prevăzut în caietul de sarcini este de opt luni de la emiterea ordinului de începere. Garanția solicitată pentru lucrări este de cinci ani de la semnarea procesului verbal de recepție finală.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Der Konig

Acum 9 luni

Singura veste bună din articolul ăsta este că nu au câștigat licitația prăpădiții de la Comtram! Asta e de departe cea mai mizerabilă societate de construcții. De o nesimțire înfiorătoare! Cum să iei 3 milioane de lei pentru așa zisă pistă de biciclete Ștrand-centru, să ai termen de finalizare 15 martie 2021 și tu să faci 200 m de cea mai slabă calitate și să lași noroaie desfundate, utilaje părăsite și să nu faci nimic? Să te pupe la maro cei de la primărie care ar trebui să îți ia penalități de întârziere de să te bage în faliment în 2 zile!
Raspunde

Mihai

Acum 9 luni

eu o sa fiu hapy daca o sa vad capacele de canal ridicate la nivelul asfaltului , daca santurile sapate transversal pe drum vor fi asfaltate , si aranjate in asa fel incat sa nu iti fie teama sa treci cu masina peste ele , plus remedierea deformarilor asfaltului in intersectii...doar atat ca degeaba vrem mai mult de la Dancila de Sibiu...nu mai vb de firmele care se ocupa de chestiunile de genul asta ca ma ia cu nervi cand ma gandesc la putorile alea in frunte cu patronii lor...
Raspunde

Iiviu

Acum 9 luni

Doamna primar când va asfalta și strada Rușinii din Turnisor. Scuze strada trifoiul.......sau tot presă trebuie sa o asfalteze așa cum ați spus oamenilor de pe această stradă?......turnu statutului va băgați voi sa o asfaltați? Primăriță așa a spus c o va asfalta presa...
Raspunde

Adrian

Acum 9 luni

pana zboara SpaceX pe Marte poate gata primaria cu strazile de pamant si pana avem masini zburatoare poate gata si cu cladirile care stau sa cada ( de ex cele vis a vis de Prefectura ) sau cu ,canalele toate denivelate,de pe orice sosea din oras sau cablurile care vor atarna si dupa ce vom face totul prin 10G...
Raspunde

Birtu

Acum 9 luni

Mie mi se pare cam mica suma,ar trebui alocate fonduri si pentru celelalte firme lipitori ale orasului care nu fac nimic dar iau bani gramada.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus