Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Răspunsul celui mai mare angajator din Sibiu la pandemie: parteneriat cu Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria și înființarea unui centru de vaccinare

Răspunsul celui mai mare angajator din Sibiu la pandemie: parteneriat cu Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria și înființarea unui centru de vaccinare

Compania Continental, care cu peste 4.000 de angajați reprezintă cel mai mare angajator din Sibiu, pregătește inaugurarea unei clinici private de top, în parteneriat cu Rețeaua Regina Maria. Totodată, Continental va găzdui în viitorul apropiat și un centru public de vaccinare, pentru a facilita imunizarea angajaților care doresc.

Prima Policlinică din Rețeaua Regina Maria din Sibiu urmează a se inaugura oficial în data de 1 martie într-unul din spațiile companiei Continental Sibiu. Printre serviciile oferite aici se numără ”Recoltare analize”, ”Ecografie”, ”Endocrinologie”, ”Cardiologie”, ”Chirurgie”, ”Dermatologie” și altele. Important este că angajații Continental și familiile acestora nu vor plăti, costul analizelor și consultațiilor fiind acoperit de companie.

Directorul general al Continental Sibiu a explicat pentru Turnul Sfatului că astfel de facilități oferite angajaților ar trebui să devină noua normalitate și că angajații reprezintă cea mai importantă componentă a unei companii.

”Vârsta medie în companie cred că este în jurul a 31 de ani. Vorbim de oameni tineri care au o altă mentalitate și alte preocupări. Nu putem rămâne blocați într-o mentalitate învechită, lucrurile se schimbă, trebuie să evoluăm și să ne adaptăm continuu. Trebuie să facem asta pentru că angajații noștri sunt cea mai importantă ”materie primă” pe care o avem, este fundamental să ne preocupăm de starea lor de bine în general. De aceea ne-am dorit să avem un centru de sănătate aici, să avem grădinița Continental, pe care plănuim s-o extindem, sau discutăm pentru a folosi cât mai mult munca de acasă în continuare”, a declarat Oswald Kolb, directorul general al Continental Sibiu.

Tot în perioada următoare, Continental Sibiu va deschide, în parteneriat cu Primăria Sibiu, un centru de vaccinare publică. Acesta va deveni activ în momentul în care campania națională de vaccinare trece în faza a 3-a.

”Centrul de vaccinare va fi deschis atât angajaților noștri cât și publicului larg, scopul fiind ca tot mai multă lume să aibă posibilitatea de a se imuniza. Costurile vor fi suportate parțial de Continental”, a explicat Lăcrămioara Dărăban, Head of HR la Continental Sibiu.

Cele mai recente informații oficiale indică faptul că etapa a treia de vaccinare ar urma să înceapă în România în luna aprilie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cosmin Codru

Acum 3 ani

Pai no, sa vaccineze bovinele care trec pragul..
Raspunde

Nume

Acum 3 ani

Nu sunt avocatul Continentalului in special, sau al altora (nu toti !!!!) din Zona Industriala, dar in ciuda mancatorilor de ciuperci cu "huo multinationalele", "vin strainii sa ne distruga", totusi au investit destul de mult in masuri in perioada asta nasoala. - Bineinteles, in scopul de a le merge si lor bine, pe principiul oamenii sunt sanatosi => pot munci. Dar totusi, se vede diferenta fata de marii "investitori" Sibieni, romani de-ai nostri.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ostropel de Vita

Acum 3 ani

Sa le puna si o talanga de gat !
Raspunde

Carcotel

Acum 3 ani

Pfff, ce campanie agresiva de PR (sau marketing) au pornit "nemtii" astia :))))) Asta e ca si cu textele cu gradinita privata si cantina cu cele 220000 de feluri de mancare pe zi: sa ia ochii la la cine pune botul la "beneficiile" lor. Nu ca sa fiu gigi contra, dar toate "beneficiile" astea de fapt sunt facute ca sa acopere ceva anume (nu pot spune "pe post" ce, dar cine le-a trecut pragul stiu sigur despre ce vorbesc :))
Raspunde

Dd

Acum 3 ani

lasi un comentariu anonim si te ascunzi dupa "nu pot spune" "altii stiu despre ce vorbesc", automat ma faci sa cred ca nu stii nimic si vorbesti din povesti, sau iti place sa dai impresia ca stii ceva, si atat.
Raspunde

Carcotel

Acum 3 ani

Pai si ce doreai sa ma dau cu nume, prenume si CNP: crezi ce vrei, vere, mi-e egal. Vorba aceea, cine stie, cunoaste!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mug

Acum 3 ani

Vai de capul lor...una scrie "presa" (aceeasi care le face si publicitate) si alta e realitatea... (control in genti la iesire din incinta - toti angajatii sunt considerati din start posibili hoti - pontaj la minut, manageri extraordinar de incompetenti si obsedati de control, nepotisme, haos, salarii minuscule, birocratie si muuulte altele). Lasati articolele despre "cel mai mare angajator din Sibiu" si faceti comparatie cu alti angajatori sa vedeti ce inseamna cu adevarat beneficii, grija si increderea in angajat.
Raspunde

A

Acum 3 ani

Daca angajatii tai ar fura chiar si capace de wc, folosite, nubai vrea sa ii verifici? Totusi, sunt multe chestii scumpe care pot fi furate
Raspunde

Carcotel

Acum 3 ani

Pai daca fura pana si capacele de WC, poate ar trebui sa te gandesti ca angajator fie sa-i selectezi mai atent fie sa-i concediezi. Si spune-mi mie ca ala care te verifica la poarta sa nu fi "furat" ceva poate sa verifice daca nu cumva ai codul sursa pentru te miri ce aplicatie dezvoltata de ei pus pe un stick de memorie pe care ti l-ai bagat in fund inainte sa iesi. Deci, ma lasati cu prostiile astea? Asta cu "Dd" si "A" cred ca esti aceiasi persoana, si mai comentezi dupa aia ca ne ascundem noi sub un nume. Plateste bine megamultinationala cea mai cautata din univers?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus