Luni,
01.03.2021
Innorat
Acum
0°C

Amendat de ziua lui - poliția a oprit ieri o petrecere la Avrig și l-a sancționat pe organizator cu 2.000 de lei

Amendat de ziua lui - poliția a oprit ieri o petrecere la Avrig și l-a sancționat pe organizator cu 2.000 de lei

Autoritățile sibiene au aplicat sâmbătă mai multe sancțiuni contravenționale, pe raza întregului județ. Cele mai multe au fost aplicate, ca de obicei, celor care nu poartă masca de protecție în spații publice și câteva sancțiuni au fost pentru cei care au ignorat măsurile impuse după ora 23. De asemenea, un avrigean a fost amendat pentru că a organizat o petrecere aniversară cu 15 persoane și un proprietar de bar a luat amendă pentru că a desfășurat „activități comerciale în incinta unității”.

115 forțe ale poliției județene și poliției locale au desfășurat mai multe acțiuni de verificare, ieri, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Astfel, au fost verificate 1.089 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 82 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 251 de mijloace de transport, din care 24 de mijloace de transport în comun. În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 103 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.450 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au constatat că, aseară, într-un imobil de pe Valea Avrigului, 15 persoane participau la o petrecere aniversară. Cu această ocazie, organizatorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, fiind aplicat și un avertisment scris unuia dintre participanți, transmite Prefectura Sibiu.

De asemenea, polițiștii au constatat că administratorul unui bar din orașul Avrig desfășoară activități comerciale în incinta unității deși acestea sunt permise doar pe terasă. Administratorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar un client a fost sancționat cu avertisment scris.

În cursul zilei de ieri au mai fost aplicate:

- 85 de sancțiuni în valoare de 9.700 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

- 14 sancțiuni contravenționale în valoare de 750 de lei pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 187 de persoane și au aplicat cinci sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea măsurii portului măștii de siguranță.

Jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării activităților de verificare au fost aplicate trei avertismente scrise pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus