Joi,
17.06.2021
Cer Senin
Acum
16°C

VIDEO-Motorul unui avion cu peste 230 de oameni la bord a explodat în timpul zborului, în SUA

VIDEO-Motorul unui avion cu peste 230 de oameni la bord a explodat în timpul zborului, în SUA

Motorul unui avion al companiei United Airlines, în care se aflau 231 de pasageri, a explodat sâmbătă la scurt timp de la decolare, imaginile făcând înconjurul pământului.

Avionul Boeing 777-200, cu 231 de pasageri și 10 membri ai echipajului plecase spre Honolulu, când, la puțin timp după decolare, unul dintre motoare a cedat, transmite Reuters.

Numeroase părți din aeronavă, inclusiv o capotă inelară de motor lângă o casă și alte bucăți răspândite pe câmp și pe un teren de fotbal.

Un clip video ce pare făcut din interiorul avionului în zbor prezintă motorul în flăcări, iar alte imagini arată o dâră de fum negru lăsat în urmă de aeronavă.De asemenea, într-o înregistrare audio, un pilot al United poate fi auzit trimițând un mesaj prin care cere ajutor: ”S.O.S, S.O.S., tocmai a cedat un motor al aeronavei, avem nevoie să ne întoarcem imediat” .

Avionut a aterizat în siguranță și nimeni nu a fost rănit.

Vizualizari: 1443

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Dddsgdg

Acum 3 luni

"Numeroase părți din aeronavă, inclusiv o capotă inelară de motor lângă o casă și alte bucăți răspândite pe câmp și pe un teren de fotbal" oare v-a fost foame de nu are fraza asta predicat? :) vai si amar de el corector de redactie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus