Marţi,
21.09.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Cu peste 100 km/h și beat mort, la prima oră, prin oraș. Vârsta: 23 de ani

Cu peste 100 km/h și beat mort, la prima oră, prin oraș. Vârsta: 23 de ani

Un șofer a fost oprit de poliție ieri dimineață, pe o stradă din Mediaș. Bărbatul conducea cu peste 100 km/h pe un tronson cu limită 50 și emana un miros puternic de alcool.

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș l-au depistat pe bărbat pe strada Moșnei, în timp ce conducea cu o viteză de 104 km/h. La volan se afla un tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat în Moșna, care emana un miros puternic de alcool. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind ulterior însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, anunță autoritățile. În cauză, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Nu a fost singurul șofer băut prins de poliție la finalul săptămânii trecute. La data de 19 februarie, în jurul orei 20:30, pe DJ 106D, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au depistat un localnic în vârstă de 56 de ani, aflat la volanul unui autoturism și având o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 20 februarie, în jurul orei 11, pe strada Avram Iancu din orașul Agnita, polițiștii au testat alcoolscopic un localnic în vârstă de 47 de ani. Întrucât rezultatul testării a fost de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge. În cauză, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La aceeași dată, în jurul orei 19,30, pe raza localității Jina, un alt șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 52 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 21 februarie, în jurul orei 02:30, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Brădeni de către un localnic în vârstă de 20 de ani. Din verificările efectuate a rezultat că tânărul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus