Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
7°C

60 de sibieni care au fost prinși ieri fără mască de protecție au fost amendați. 3.000 de lei în total

60 de sibieni care au fost prinși ieri fără mască de protecție au fost amendați. 3.000 de lei în total

129 de forțe ale poliției județene și poliției locale au desfășurat ieri acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Astfel, au fost verificate 1.303 persoane cu prvire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 68 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 438 de mijloace de transport, din care 97 de mijloace de transport în comun. 

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale în valoare de 4.500 de lei, dintre care:

- 60 de sancțiuni în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție;

- 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind deplasarea.

Polițiștii locali au verificat 225 de persoane și au aplicat 4 sancțiuni contravenționale cu avertisment, pentru nerespectarea măsurii portului măștii de siguranță.

Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au efectuat 14 controale la unități de procesare și vânzare cu amănuntul al produselor alimentare din județul Sibiu. Au fost aplicate trei avertismente.

Puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus