Marţi,
03.08.2021
Partial Noros
Acum
27°C

Procurorii sibieni: bărbatul căutat ieri în Cibin a fost ucis de un prieten. L-a tranșat și ambalat în saci menajeri

Procurorii sibieni: bărbatul căutat ieri în Cibin a fost ucis de un prieten. L-a tranșat și ambalat în saci menajeri

Bărbatul ale cărui rămășițe au fost căutate ieri în râul Cibin a fost ucis și tranșat de propriul prieten, arată procurorii sibieni.

Procuror şef secţie Ruginosu Mihaela, înlocuitor de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, a relatat informațiile culese în urma anchetei. Potrivit anchetatorilor, crima s-a petrecut în 16 februarie.

Victima, un bărbat în vârstă de 72 ani, a dispărut de la domiciliu în 16 februarie. Acesta şi-a vizitat un prieten, un bărbat în vârstă de 58 ani, iar pe fondul consumului de alcool între cei doi s-a iscat un conflict în noaptea de 16/17 februarie. Victima a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18 februarie. 

În 25 februarie, autorul a condus organele judiciare la locul unde au fost aruncate părţi din cadavru, în aceeași zi fiind dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi profanare de cadavre. De asemenea, astăzi s-a dispus reţinerea suspectului, urmând a se solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile, arată sursa citată.

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale, de sprijinul personalului din cadrul Inspectoratului pentru  Situaţii de Urgenţă Sibiu şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean  de Medicină Legală Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus