Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Mihăiță și Andrei, gemenii de la Academia Forțelor Terestre din Sibiu

Mihăiță și Andrei, gemenii de la Academia Forțelor Terestre din Sibiu

Reprezentanții Academiei Forțelor Terestre Sibiu fac cunoscută pe pagina de socializare a instituției povestea gemenilor Mihăiță și Andrei Iftode, gemeni care au ales cariera militară. Băieții sunt identici, iar în present sunt cadeți în anul I la Ia programul de studii Leadership Militar, Andrei la arma Infanterie și Mihăiță la Vânători de munte. Vă prezentăm mai jos povestea celor doi relatată ce cei de la AFT.

„Mihăiță și Andrei Iftode împart aceleași visuri, obiective și pasiuni, amândoi muncind pentru o carieră militară de succes. Sunt gemeni, iar până acum, viața lor a avut un parcurs identic. Anul trecut au ales să urmeze Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, fiind în prezent cadeți în anul I Ia programul de studii Leadership Militar, Andrei la arma Infanterie și Mihăiță la Vânători de munte.

Originari din Botoșani, gemenii au absolvit un liceu civil, la profilul matematică-informatică, profesoara de fizică fiind ceea care i-a îndrumat spre domeniul militar. Andrei și Mihăiță se înțeleg perfect unul pe celălalt, împart pasiunea pentru sport și pentru automobilism și au aceleași obiective în ceea ce privește cariera militară. Am vrut să vedem totuși ce îi diferențiază, așa că i-am rugat să se descrie reciproc:

«Din punct de vedere fizic semănăm leit, exceptând mici diferențe, cum ar fi alunițe sau semne de „bună purtare”. Pot spune că ne amuzăm de nenumărate ori când lumea din jurul noastru încearcă să ne ghicească. Andrei este cel mai bun prieten al meu și cel mai bun sprijin pe care l-aș putea avea. Este un pic mai diferit decât mine din punct de vedere al personalității, fiind mai calm și puțin mai ambițios, dar aceste diferențe nu intervin în relația noastră, ci din contră, mă motivează să îl urmez», a mărturisit Mihăiță.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Gabriel

Acum 1 an

In urma cu 40 de ani atat eu cat si fratele meu geamăn absolveam Academia forțelor terestre (fosta scoala militară de ofițeri activi Nicolae Bălcescu).Ulterior eram colegi si in Academia Militara din Bucuresti. Din cate stiu,este a șaptea pereche de gemeni din AFT Sibiu

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus