Joi,
30.03.2023
Cer Senin
Acum
-5°C

Un sibian cu trei dosare penale pentru că și-a hărțuit soția și fiicele a fost reținut 24 de ore

Un sibian cu trei dosare penale pentru că și-a hărțuit soția și fiicele a fost reținut 24 de ore

Un bărbat a fost reținut sâmbătă de polițiști după ce soția sa, din Turnu Roșu, a sesizat autoritățile cu privire la faptul că acesta a încălcat un ordin de protecție. 

O femeie din localitatea Turnu Roșu a sesizat sâmbătă, în jurul orei 14:30, Poliția Orașului Tălmaciu cu privire la faptul că soţul ei, împotriva căruia Judecătoria Avrig a emis la data de 22 decembrie 2020 un ordin de protecție, stabilind obligația de a păstra o distanță minimă de 20 m. față de ea,  de locuința acesteia și de locul de muncă din municipiul Sibiu, precum  și față de fiicele ei minore, a revenit la locuința comună încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție. 

Măsurile dispuse prin ordinul de protecție au fost încălcate de către bărbat în mai multe rânduri de la emiterea ordinului și până în prezent, la nivelul Postului de Poliție Turnu Roșu fiind înregistrate trei dosare penale având ca obiect încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, anunță autoritățile sibiene.

Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu urmând a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus