Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Sibianul care și-a tranșat prietenul de pahar și l-a aruncat în Cibin râmâne în arest

Sibianul care și-a tranșat prietenul de pahar și l-a aruncat în Cibin râmâne în arest

Sibianul B.M, care este acuzat că și-a ucis și apoi tranșat prietenul de pahar aruncându-i corpul în Cibin, râmâne în arest. Acesta contestase măsura arestului preventiv la Curtea de Apel Alba care a judecat joi contestația, repingând-o ca nefondată.

Soluția pe scurt a instanței de judecată:

"Respinge ca nefondată contestaţia declarată de inculpatul B. M. împotriva încheierii penale nr.27/CC din 26.02.2021, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Sibiu în dosarul nr.500/85/2021. În baza art. 275 alin. 2 C.proc.pen. obligă inculpatul contestator la plata sumei de 150 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în contestaţie. Onorariul apărătorului din oficiu desemnat pentru contestator, în sumă de 313 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiției. Definitivă."

În 26 februarie, Tribunalul Sibiu a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26 februarie până la data de 27 martie inclusiv, a inculpatului B.M. cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor şi profanare de cadavre. 

Conform procurorilor care au anchetat acest caz, după ce ar fi băut împreună, între agresor și victimă s-a iscat un conflict în noaptea de 16/17 februarie. Victima, în vârstă de  72 ani, a fost lovită de autor probabil cu un cuţit şi alte corpuri dure, din autopsie rezultând că a decedat ca urmare a hemoragiei interne şi externe. Autorul a lăsat cadavrul în locuinţa sa până a doua zi când l-a tranşat în mai multe bucăţi, le-a ambalat în saci menajeri şi i-a aruncat în râul Cibin în noaptea de 17/18 februarie. 

Rămășițele bărbatului au fost căutate pentru o perioadă de timp, fiind recuperat trunchiul acestuia și ulterior o mână. Căutările au fost sistate într-un final, fără să fie recuperat tot corpul victimei, motivul fiind timpul îndelungat care s-a scurs până la demararea căutărilor (agresorul i-a condus pe anchetatori spre locul în care a aruncat bucățile de-abia în data de 25 februarie) și faptul că sacii s-ar fi rupt în apă, arată procurorii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus