Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Descinderi la Sibiu într-un dosar de proxenetism. Apartamente de lux închiriate pentru prostituție

Descinderi la Sibiu într-un dosar de proxenetism. Apartamente de lux închiriate pentru prostituție

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, marţi, cinci percheziţii în Capitală şi în judeţele Sibiu şi Giurgiu, într-un dosar în care existau suspiciuni că un bărbat a închiriat mai multe apartamente dintr-un complex rezidenţial, pe care le punea la dispoziţia unor femei care practicau prostituţia. Trei bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi, informează News.ro.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti  - Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare, marţi, cinci mandate de percheziţie domiciliară în Bucuresti şi judeţele Sibiu şi Giurgiu, într-un dosar de proxenetism. 
 
"Activităţile de cercetare au început în luna noiembrie a anului trecut, când un bărbat necunoscut a închiriat, într-un complex rezidenţial din Bucureşti, mai multe apartamente, în regim hotelier, pe care le punea la dispoziţie mai multor fete care practicau prostituţia. Astfel, în urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că un grup infracţional nestructurat ar fi desfăşurat activităţi infracţionale în Bucuresti, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea şi Bistriţa, prin aceea că ar fi determinat, înlesnit şi obţinut sume de bani din practicarea prostituţiei de către mai multe femei", arată Poliţia Capitalei, conform news.ro.
 
Conform sursei citate, au fost găsite şi duse la audieri 4 persoane, 3 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 21 şi 31 de ani.
 
Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cei patru fiind reţinuţi şi urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere legală. 
 
Activităţile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Unităţii Centrale de Analiza Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 14321

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Popa

Acum 3 ani

Si ne mai miram ca-s chiriile mari! Astia sparg piata! Alo, in centrul istoric Sibiu nu mai iinchiriati garsoniere in regim hotelier? Nu cumva pt. asa ceva le ofereati?
Raspunde

Meea

Acum 3 ani

Si te miri de unde au unii vile si masini! Din afaceri necurate! Exploateaa niste amarate!
Raspunde

Gigi

Acum 3 ani

In fiecare scara de bloc sunt astfel de apartamente! De cand oltenii si iasovenii s-au transferat la sibiu, sibiu a devenit un centru de prostitutie, infractionalitate, nesiguranta ! Meltenilor, colcaie fiecare scara de bloc din oras, de prostitutie, video chat etc ! Va faceti ca nu vedeti! Dar mana pe salarii puneti, va curg balele dupa bani, grade si pensii nemeritate !
Raspunde

Munteanu

Acum 3 ani

Videochat fac si copilele de 16 ani...
Raspunde

Domnul Codru

Acum 3 ani

Au fugit oamenii sa munceasca la Sibiu, din meltenia cotropita de clanurile de partid.... iar dupa ei, vin si uscaturile. Multumim, meltenia ...sunteti in continuare un izvor de mizerie si nu ma refer la oamenii care au fugit de-acolo sa munceasca si nici macar la uscaturile astea.... ci la clanurile de primitivi care "fac politica" de peste 30 de ani... care fura tot ce prind si si-au distrus localitatile, precum termitele. Vina acestor fugari si a uscaturilor e, in mare parte ca nu au votat, nu s-au exprimat, nu au iesit in strada, atunci cand au vazut ce se intampla in orasele lor..... au stat ca gainile, sperand ca trece de la sine. Atitutine tipic romaneasca.... barfa, sperante desarte si nimic ca actiune... doar fuga.
Raspunde

Yoyo

Acum 3 ani

bine bai desteptilor, avantgarden si doamana stanca sunt cunoscute si de capii politiei ca si cartiere rosii, dar merg si ei la una mica pe acolo. cand se da semnal de 'sus' intervin in forta. pana atunci se bucura de gogoselele din sud venite la produs.
Raspunde

Marioara

Acum 3 ani

Apartamente de lux... Inseamna ca si prostituatel erau de lux...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus