Joi,
23.09.2021
Innorat
Acum
11°C

Ce facem în weekend? Degustăm preparate turcești și participăm la ateliere de creație

Ce facem în weekend? Degustăm preparate turcești și participăm la ateliere de creație

Weekend-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Participăm la ateliere de creație, mergem în Piața Habermann să degustăm preparate turcești și vizionăm spectacole de teatru.      

Vineri, 12 martie

Bucură-te alături de prieteni sau de familie de o pizza caldă și aromată! La „Pizza by Tango” puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

La Sibiu și în acest final de săptămână weekend-ul se transformă în eco-weekend. Astfel, de la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

Începând de vineri și până duminică în Piața Habermann, iubitorii de gastronomie pot degusta o parte din deliciile bucătăriei turcești. „Vom aduce pentru voi BAKLAVALE cât vezi cu ochii, Kunefe, katmer, TURKISH DELIGHT, Halva turcească, kadaif si bucătarii turci ce vor prepara în fata dumneavoastră renumitul Adana Kebap și multe, multe, alte surprize ce le-am pregătit pentru voi” se arată pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 17, SmartyKids Sibiu organizează o lecție demo gratuită de citire rapidă. Informații găsiți aici.

La ora 18, Teatrul Gong prezintă micuților „Hänsel și Gretel”, spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste trei ani, are o durată de 50 de minute, iar prețul biletului flexibil este de 12 lei. Informații suplimentare găsiți aici.

Sâmbătă, 13 martie

În acest weekend, în Muzeul Astra copiii însoțiți de părinți pot participa la un atelier de pictură pe lemn. Aceștia pot picta o placă de lemn cu motivele specifice perioadei de la 1848, îndrumați de muzeografi și restauratori de lemn policrom din cadrul Muzeului ASTRA. Și tot în cadrul acestui atelier vor afla povestea unei lăzi de zestre pictată din colecția muzeului ASTRA cu etapele ei de restaurare – pas cu pas. Mai multe detalii găsiți aici. 

„Hansel si Gretel” se joacă și sâmbătă de la ora 11 și de la ora 18 la Teatrul Gong.

Duminică, 14 martie

De la ora 11 se desfășoară evenimentul „Atelierele Potecii Slow Food – Nocrich”. Detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot de la 11 Teatrul Gog prezintă online „Atelierul de Meșterilit - Fotograful Martinel”. Mai multe puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mirobolantu

Acum 6 luni

În weekend stam acasă nu mai mergem ca inconștienții la plimbări ca altfel nu mai scăpăm de virusul asta în veci.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus