Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Povești citite de jandarmi la o grădiniță din Roșia

Povești citite de jandarmi la o grădiniță din Roșia

Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu a acceptat provocarea lansată de Grădinița cu Program Normal Roșia (Structura Roșia) de a se alătura preșcolarilor la o activitate de lectură, anunță reprezentanții acesteia. Astfel, astăzi, 17 martie, copiii au fost încântați să asculte povești citite de un jandarm. 

„Acest tip de activitate, Rutină de lectură cu un invitat adult, la care am avut plăcerea să participăm, face parte din programul Asociației OvidiuRo, Citește-mi 100 de povești, desfășurat în parteneriat cu Ministerul Educației și Ministerul Culturii, sub egida proiectului România Educată, derulat de Administrația Prezidențială”, transmit reprezentanții jandarmilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

NoName

Acum 1 an

Le-a citit si o poveste despre 10 august?!? Oare de aceea platim noi impozite, ca jandarmii (de fapt doar acela care stie) sa citeasca povesti copiilor?? Parca rostul lor era sa prinda infractori...
Raspunde

Birtu

Acum 1 an

Asta e campanie pentru o imagine mai buna? Ma intreb unde au gasit unul sa stie sa citeasca?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus