Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Actualizare. Traficul de pe DN 14 este deviat pe o rută alternativă, din cauza accidentului de azi dimineață

Actualizare. Traficul de pe DN 14 este deviat pe o rută alternativă, din cauza accidentului de azi dimineață

Actualizare 3  Traficul a fost reluat în condiții normale, în ambele direcții, în jurul orei 13, anunță IPJ Sibiu.

Actualizare 2 Traficul este blocat total în continuare și este deviat pe ruta DN 14 Copsa Mica - DN 14B (spre Blaj) - DJ 142J Seica Mica - Seica Mare DN 14, anunță IPJ Sibiu.

Potrivit informațiior transmise de Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, pe DN 14, la intrarea in localitatea Agarbiciu, s-a produs o coliziune între un autocamion și un autoturism turism, ambele conduse pe directia Sibiu - Mediaș. Cei trei ocupanți ai autoturismului, conducătorul auto, de 45 de ani, pasagera în vârstă de 69 de ani, un alt pasager, de 74 de ani, toți sibieni, au fost transportați la spital, conștienți.
Șoferul autocamionului are 47 de ani și este din județul Hunedoara.

Politiștii rutieri desfășoară cercetari în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Actualizare DN 14, la intrarea in localitatea Agarbiciu, s-a produs o coliziune intre un autocamion si un turism, ambele conduse pe directia Sibiu - Medias. Cei 3 ocupanti ai autoturismului, conducator auto 45 de ani, pasagera 69 de ani, pasager barbat 74 de ani, toti sibieni, au fost transportati la spital, constienti.
Sofer autocamion 47 de ani, jud. HD.

Politistii rutieri desfasoara cercetari in vederea stabilirii tuturor circumstantelor producerii accidentului.

Trafic blocat total in continuare, deviat pe ruta DN 14 Copsa Mica - DN 14B (spre Blaj) - DJ 142J Seica Mica - Seica Mare DN 14.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și trei echipaje SMURD pe DN14, Agârbiciu la accidentul rutier produs între un autoturism și un autocamion.

La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane, conștiente, (trei bărbați și o femeie).
Echipajele SMURD au transportat la UPU Sibiu,  o femeie de aproximativ 70 de ani, politraumatizată și un bărbat de aproximativ 48 de ani cu traumatism cranio cerebral.

SAJ Sibiu a mobilizat doua echipaje la locul accidentului.  Au fost transportați la UPU Sibiu, un bărbat 70 ani cu traumatism de bazin si membre inferioare. Și șoferul camionului a fost transportat la spital,  cu un traumatism cranio cerebral acut frontal.

Știre inițială. Traficul rutier este blocat joi dimineața pe DN 14, la Agârbiciu, din cauza unui accident rutier, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

Din primele informații, în accident sunt implicate un autoturism și un autocamion, iar trei persoane primesc îngrijiri medicale. 

 

foto Andrei Gligor - InfoTrafic jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2081

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus