Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Camera frigorifica, una dintre cele mai bune investitii pentru restaurantul dumneavoastra!

Camera frigorifica, una dintre cele mai bune investitii pentru restaurantul dumneavoastra!

Avand in vedere vremea de afara, temperaturile de iarna si ninsorile care s-au asternut peste aproape toata tara, probabil ideea unei "camere frigorifice" nu va surade atat de tare. Insa, lasand gluma la o parte, daca detineti ori administrati un restaurant sau orice alta unitate de alimentatie publica, un astfel de echipament se va dovedi extrem de util, din mai multe puncte de vedere.

O camera frigorifica reprezinta o incapere de mari dimensiuni, pentru pastrarea proaspata a fructelor, legumelor, carnii si altor alimente, intr-o atmosfera controlata, pentru o perioada indelungata.

Fresco, furnizorul care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, va pune la dispozitie zeci de modele, provenite exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international, cum ar fi platforma Virtus Group GmbH.

O astfel de camera frigorifica va avea o durata indelungata de viata, un randament ireprosabil si se va dovedi fiabila, dar si "prietenoasa" cu mediul inconjurator, generand un consum de energie electrica relativ redus, comparativ cu productivitatea sa. Intrebuintarile lor diverse le fac potrivite inclusiv pentru abatoare, fabrici de preparare a carnii, centre logistice alimentare sau supermarket-uri.

Cele din oferta Fresco Expert garanteaza accesul rapid la produsele depozitate, au lungimi si latimi cuprinse intre 1,2 si 3 metri si un volum care variaza de la 2 pana la 14,9 metri cubi.

Pe langa produsele propriu-zise, proiectul Fresco va ofera garantia Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), in timp ce garantiile Performance Care si Premium Care sunt disponibile contra cost.

Fara alte introduceri, iata cateva modele selectate de catre noi, pentru care puteti opta, in functie de bugetul, marimea, preferintele si necesitatile business-ului pe care il conduceti:

Camera frigorifica (functie de refrigerare) - pret 4.846 de lei

Volum: 0-10 metri cubi / Dimensiuni: 120x120x201 centimetri / Greutate: 220 de kilograme / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius / Capacitate: 2 metri cubi;

Camera frigorifica (functie de refrigerare) - pret 8.384 de lei

Volum: 0-10 metri cubi / Dimensiuni: 150x240x201 centimetri / Greutate: 360 de kilograme / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius / Capacitate: 5,5 metri cubi;

Camera frigorifica (functie de congelare) - pret 11.285 de lei 

Volum: 0-10 metri cubi / Dimensiuni: 210x210x220 de centimetri / Greutate: 543 de kilograme / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius / Capacitate: 6,8 metri cubi;

Camera frigorifica (functie de congelare) - pret 19.355 de lei

Volum: 0-10 metri cubi / Dimensiuni: 300x300x220 centimetri / Greutate: 948 de kilograme / Temperatura ambientala: +43 de grade Celsius / Capacitate: 14,9 metri cubi.

In final, trebuie precizat ca Fresco Expert va sta la dispozitie inclusiv cu servicii de consiliere si proiectare, dar si livrare, montaj, training si servicii post-livrare. "Va asteptam exclusiv cu produse de la branduri de top, care folosesc tehnologie de ultima generatie si va asigura un consum redus de energie electrica", se arata pe site-ul furnizorului.

Comentarii

1 comentarii

A

Acum 1 lună

In conditiile in care restaurantele sunt deschise azi si maine inchise ce rost are o astfel de reclama???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus