Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

Florin Cîțu: România nu va intra în lockdown

Florin Cîțu: România nu va intra în lockdown

Premierul Florin Cîțu asigură că România nu va intra în lockdown. Acesta a postat pe pagina de facebook un mesaj prin care face un apel la români pentru respectarea măsurilor de protecție și anunță că în zilele următoare numărul de persoane imunizate zilnic va ajunge la 80.000.

Premierul Florin Cîțu a postat pe pagina de facebook un mesaj prin care anunță că România nu va intra în lockdown și că în următoarele zile numărul persoanelor imunizate va ajunge la 80.000 pe zi. Acesta atrage atenția, însă, că măsurile de protecție trebuie respectate în continuare.

„Am participat la ședința tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privința pandemiei sunt îndeplinite.

Numărul paturilor din spitale a crescut.

Fac apel la români să respecte măsurile de protecție. Numai așa vom trece cu bine peste această perioadă.

Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. In perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii.

Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown.

Răspunsul meu foarte clar este că NU”, scrie premierul.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus