Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Petrecere cu peste 30 de persoane oprită în weekend, la Avrig. S-au dat amenzi de 12.000 de lei

Petrecere cu peste 30 de persoane oprită în weekend, la Avrig. S-au dat amenzi de 12.000 de lei

Un avrigean a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a organizat o petrecere la domiciliul său, la care a invitat 39 de persoane. Evenimentul a fost oprit de polițiști, iar o parte din participanți au fost de asemenea amendați.

Petrecerea a fost oprită în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1. Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Sibiu, Serviciului de Investigații Criminale Sibiu, Biroului de Investigații Criminale Sibiu, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu au identificat 39 de persoane care participau la petrecerea organizată într-un imobil de pe raza orașului Avrig. Organizatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei, alți 24 de participanți fiind sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei, transmit autoritățile sibiene.

În urma intervenției polițiștilor evenimentul a fost întrerupt, participanții părăsind imobilul în cauză.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus