Luni,
27.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Shopping City Sibiu face un apel la sibieni să salveze vieți, prin campania „Dăruiește picături de viață, donează sânge!”

Shopping City Sibiu face un apel la sibieni să salveze vieți, prin campania „Dăruiește picături de viață, donează sânge!”

Shopping City Sibiu, împreună cu organizația Crucea Roșie filiala Sibiu și Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu, dau startul unui demers vital de mobilizare a unui număr cât mai mare de donatori de sânge pentru Sibiu. În cadrul campaniei intitulate „Dăruiește picături de viață, donează sânge!”, derulată în mall în perioada 15 martie – 15 iunie 2021, sibienii vor fi informați cu privire la contribuția enormă pe care o pot face pentru comunitatea lor prin gestul de a dona sânge, numărul donatorilor scăzând considerabil în perioada crizei sanitare produse de restricțiile pandemiei COVID-19. 

Cu sprijinul partenerilor Crucea Roșie Română filiala Sibiu și Centrul de Transfuzie Sanguină Sibiu, Shopping City Sibiu va oferi informații despre cum pot contribui sibienii la salvarea unei vieți donând sânge, în condiții de maximă siguranță. În plus, Shopping City Sibiu va oferi și 1000 de vouchere Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu, iar în perioada 15 martie – 15 iunie 2021, astfel donatorii se pot bucura de un beneficiu în plus – un voucher pe care îl pot folosi la restaurantele Shopping City Sibiu până la 30 iunie.

Nevoia de sânge este o constantă a sistemului sanitar și a devenit acută în perioada crizei sanitare produse de restricțiile pandemiei COVID-19. În calitate de membru implicat al comunității din Sibiu, Shopping City Sibiu se alătură apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Sibiu de mobilizare a unui număr cât mai mai mare de donatori. Alături de partenerii noștri de încredere, Crucea Roșie Română filiala Sibiu, suntem siguri că prin campania «Dăruiește picături de viață, donează sânge!», care se va desfășura anual de acum înainte, vom reuși să transmitem informațiile corecte și să convingem cât mai mulți sibieni de importanța de a face pasul și de a se alătura acestei cauze”, declară reprezentanții Shopping City Sibiu.

Doritorii pot afla mai multe informații despre campanie, cum se pot implica, parteneri și restaurantele unde se poate folosi voucherele cadou, de pe pagina dedicată pe site www.shoppingcitysibiu.ro/evenimente/doneaza-sange și pe facebook.com/shoppingcitysibiu/

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus