Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
10°C

Spital. Camerele video vor fi montate în ATI COVID în cursul trimestrului II

Spital. Camerele video vor fi montate în ATI COVID în cursul trimestrului II

Montarea sistemului de supraveghere video în secțiile modulare ale ATI COVID a Spitalului Clinic Județean Sibiu vor fi montate în trimestrul II al acestui an, anunță managerul spitalului, Florin Neag.  ”Camerele vor fi montate în cursul trimestrului II, după aprobarea bugetului”, susține Neag în urma unei solicitări transmise de Turnul Sfatului.

Necesitatea instalării unor camere video a fost constatată în urma unui control intern determinat de apariția unui articol în Turnul Sfatului. Alte propuneri care s-au făcut se referă la angajarea unui medic specialist psiholog pe această secție, precum și un program consiliere de specialitate din partea medicilor de la Psihiatrie pentru personalul medical care activează aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1410

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Valentina

Acum 2 ani

camerele video sa fie accesate non-stop de catre familia pacientului aflat la ATI, sa existe o aplicatie care sa poata fi descarcata pe orice telefon mobil incat orice membru al familiei pacientului sa poata vizualiza si salva inregistrarile pe toata perioada cat pacientul se afla la ATI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus