Duminică,
21.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Spital. Camerele video vor fi montate în ATI COVID în cursul trimestrului II

Spital. Camerele video vor fi montate în ATI COVID în cursul trimestrului II

Montarea sistemului de supraveghere video în secțiile modulare ale ATI COVID a Spitalului Clinic Județean Sibiu vor fi montate în trimestrul II al acestui an, anunță managerul spitalului, Florin Neag.  ”Camerele vor fi montate în cursul trimestrului II, după aprobarea bugetului”, susține Neag în urma unei solicitări transmise de Turnul Sfatului.

Necesitatea instalării unor camere video a fost constatată în urma unui control intern determinat de apariția unui articol în Turnul Sfatului. Alte propuneri care s-au făcut se referă la angajarea unui medic specialist psiholog pe această secție, precum și un program consiliere de specialitate din partea medicilor de la Psihiatrie pentru personalul medical care activează aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1613

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Valentina

Acum 3 ani

camerele video sa fie accesate non-stop de catre familia pacientului aflat la ATI, sa existe o aplicatie care sa poata fi descarcata pe orice telefon mobil incat orice membru al familiei pacientului sa poata vizualiza si salva inregistrarile pe toata perioada cat pacientul se afla la ATI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus