Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Andreea are nevoie de ajutorul sibienilor. „Nu vreau să mai ajung în scaun cu rotile”

Andreea are nevoie de ajutorul sibienilor. „Nu vreau să mai ajung în scaun cu rotile”

O tânără luptă deja de mai bine de trei ani cu o boală care o ține mereu în gardă. Nu știe niciodată când va veni din nou momentul în care va fi nevoită să depindă de un scaun cu rotile pentru a se deplasa și dacă vreodată va reuși să ducă o viață normală, fără frica de a-i recidiva condiția medicală. Acum este la un moment de cumpănă, în care, din nou, are nevoie de implicarea comunității care a susținut-o întotdeauna.

Andreea Floare se luptă cu ataxie spinocerebeloasă și encefalopatie mitocondrială – pe cât de complicat sunt de pronunțat, pe atât sunt de grave și îi răpesc, în fiecare zi, câte puțin din pofta de a trăi. În această perioadă, după un timp în care a reușit să țină sub control afecțiunea, boala a recidivat. Are o șansă la recuperare însă, ca de fiecare dată, este costisitoare, iar mama ei nu își permite să susțină costurile singură.

„Eu urmează sa plec la Istanbul în luna mai pentru investigații, analize și tratament pentru că lucrurile s-au înrăutățit. Credeți-mă că nu e ușor pentru mine să scriu aceste lucruri. Am nevoie de ajutor pentru că nu-mi permit să acopăr toate costurile pe care le implică vizita la spital. Tratamentul ce-l voi primi acolo este puțin mai special și, desigur, costisitor. Astfel că vă cer ajutorul. Vă mulțumesc! Dumnezeu să vă răsplătească înzecit!”, este mesajul pe care tânăra îl transmite comunității sibiene.

Andreea le oferă și o alternativă celor care doresc să ajute și care vor să rămână cu o amintire a gestului lor – pot să cumpere una din cărțile scrise de ea, având astfel posibilitatea să se bucure de o lectură plăcută și să facă o faptă bună în același timp.

Citește aici cum a început povestea Andreei:

O sibiancă de 19 ani are nevoie de îmbrățișări pentru a trăi. „Medicii din România m-au diagnosticat greșit de 6 ori”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Munteanu

Acum 2 ani

Da, dar trebuie sa ai mai multa grija de tine si sa duci si o viata sanatoasa! Altfel toate tratamentele sofisticate sunt in zadar!
Raspunde

Kiki

Acum 2 ani

Nu vrei? Atunci ai grija de tine! Lasa prostiile si vezi-ti de sanatate si de scoala!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus