Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Campania „Dar din dar” continuă. Soții Boldijar au nevoie de sprijin pentru a aduce bucurie în inimile a 90 de copii orfani

Campania „Dar din dar” continuă. Soții Boldijar au nevoie de sprijin pentru a aduce bucurie în inimile a 90 de copii orfani

Campania „Dar din dar pentru nevoieași”, inițiată de soții Boldijar continuă și anul acesta. Cei doi tineri și-au propus să strângă cadouri de Paște și de 1 iunie pentru 90 de copilași orfani aflați în 2 centre de plasament.

„Prin această campanie vrem să ne asiguram ca Iepurașul va ajunge și în acest an la acești copii cu un mic cadou dar și de 1 iunie (ziua copilului) vrem să fim alături de aceștia sărbătorind împreună cu tort și pizza. Dragi prieteni vă invităm ca împreună cu noi sa fim PĂRINȚII acestor îngerași printr-un singur gest”, spun Maria și Gheorghe Boldijar.

Ca de fiecare dată, cei doi tineri rup din puținul lor și fac prima donație de 400 RON, bani cu care au asigurat cadourile pentru opt din cei 90 de copii. Aceștia au nevoie, însă de 4.500 de lei, pentru ca fiecare copil să poată avea un cadou în valoare de 50 de lei.

Pentru data de 1 iunie au nevoie de 1.500 lei pentru tort, pizza și suc.

Cei doi tineri provin din centre de plasament, dar au reușit să se căsătorească și să-și întemeieze propria lor familie, având și doi copii mici. Cu toate acestea, nu au uitat perioada petrecută în centre și spun că se gândesc mereu la copiii care cresc acolo. Acesta este și motivul pentru care, în fiecare an, din 2014, organizează campania prin intermediul căreia reușesc să ofere copiilor bucurii oferindu-le daruri de Crăciun, de Paști sau de 1 iunie.

Oricine poate și dorește să-i ajute aducând bucurie în sufletele acestor copii o poate face donând orice sumă în contul de mai jos.

Boldijar Gheorghe

 BRD: RO39BRDE330SV85723253300

De asemenea, pentru orice detalii se poate lua legătura cu Maria sau Gheorghe la numerele de telefon 0758.932.098, 0742.937.829

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus