Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Echipa Şcolii de Modeling Cleopatra Popescu, prezentă la Festivalul Internațional de Modă din Dubai

Echipa Şcolii de Modeling Cleopatra Popescu, prezentă la Festivalul Internațional de Modă din Dubai

Elevii Școlii de Modeling Cleopatra Popescu au defilat cu success săptămâna trecută, la Festivalul Internațional de Modă din Dubai, eveniment aflat la cea de-a 11-a ediție.

Cei peste 20 cursanţi din cadrul şcolii au defilat pentru colecţia aparţinând designerului Georgiana Stavrositu sub brandul Stada Boutique, colecție care a și câștigat trofeul de – Best Kids Collection 2021 – din cadrul Festivalului.

Cea de-a 2-a colecție aparținând brandului Bodo Street din Timișoara, a fost prezentată într-un adevărat fashion show, atitudinea și experiența modelelor reușind să surprindă la superlativ publicul prezent!

Mai multe poze şi filmări de la evenimentele din cadrul International Fashion Week Dubai, regăsiţi pe pagina de facebook Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu sau pe contul de Instagram Cleopatra Models.

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 luni

Modelingelor si modelingilor: Drapelul national are albastrul in stinga privitorului,recte arabii Dubai(osi).Regula se aplica si contribuabilor romani din diferite colturi carantinate ale Romaniei.Observatia este valabil-adresabila si redactorilor TS,modele sau mai degraba ba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus