Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Anunț de presă - Modernizare laborator de tehnica dentara la Quality Ovident SRL-D

Anunț de presă - Modernizare laborator de tehnica dentara la Quality Ovident SRL-D

Regio - Programul Operațional Regional 2014-2020
Axa prioritară 2 – Îmbunatățirea competitivității întreprinderilor mici și mijloci
Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri

QUALITY OVIDENT SRL, cu sediul în Sat Selimbar, Comuna Selimbar, str. Doamna Stanca, nr. 13A, etaj V, Ap.21, jud. Sibiu, derulează, începând cu 1 iunie 2019, proiectul “ Modernizare laborator de tehnica dentara la Quality Ovident SRL-D” având cod SMIS 133069, proiect co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014- 2020 și Organismul intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru.

Valoarea totală a proiectului este de 521.643,21 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 414.956,97 lei.

Proiectul se implementează pe o durată de 30 luni, în municipiul Municipiul Sibiu, str. Miron Costin, nr. 15, jud. Sibiu, începând cu data de 01.06.2019 până în 30.11.2021.

Obiectivul general al proiectului consta in cresterea cresterea capacitatii de productie si a competitivitatii societatii QUALITY OVIDENT SRL, prin achizitia de tehnologie de ultima generatie care sa permita pozitionarea laboratorului de tehnica dentara al societatii intre laboratoarele de top din regiune.

Informatii suplimentare despre acest proiect se pot obtine la sediul societatii din Municipiul Sibiu, str. Miron Costin, nr. 15, jud. Sibiu, la telefon 0751 359 509, sau e-mail [email protected], persoana de contact Ovidiu Stroia – Administrator.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus