Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Accident în Cristian. O fetiță de doar zece ani este rănită

Accident în Cristian. O fetiță de doar zece ani este rănită

Un accident de circulație provocat de un șofer neatent a avut loc luni după-masă, în Cristian, în urma căruia două persoane au fost rănite, între care și o fetiță de zece ani.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că accidentul a avut loc pe sensul de mers Sibiu - Alba.

”Șoferul unui autoturism se pune în miscare, după ce a oprit pe dreapta, fără să acorde prioritate unui autoturism condus pe aceeași direcție și cu care intră în coliziune”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Două echipaje SMURD au ajuns de urgență.

”S-au acordat îngrijiri pentru doi adulți, un bărbat și o femeie, precum și un copil de circa zece ani, toți conștienți. Aceștia  au fost transportați la spital după cum urmează: mama și copilul cu contuzii la CPU Luther și bărbatul la UPU Sibiu”, detaliază reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Traficul în Cristian se desfășoară îngreunat la ora transmiterii acestei știri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1021

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus