Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Duminică se redeschide o parte din Târgul Obor

Duminică se redeschide o parte din Târgul Obor

Reprezentanții Piețe Sibiu anunță că dumnică se redeschide târgul auto și sectorul cu spații comerciale - îmbrăcăminte, încălțăminte și uz gospodăresc din Târgul Obor, precum și săpațiile de alimentație publică.

Sectorul de cereale este deschis în fiecare marți și vineri în Târgul Obor în intervalul orar 07.00 – 15.00.

Celelalte sectoare, respectiv sectorul de vechituri si cel de obiecte de ocazie (obiecte second-hand) deocamdată rămân închise, acestea se vor redeschide gradual, în funcție de evoluția pandemiei de COVID-19, se mai arată în mesjul postat pe facebook de Piețe Sibiu.

Sibienii sunt rugați să respecte măsurile impuse de autorități, să poarte masca de protecție, să păstreze distanța socială și să evite aglomerația și formarea de grupuri.

Duminică se redeschide târgul auto și sectorul cu spații comerciale - îmbrăcăminte, încălțăminte și uz gospodăresc - din...

Posted by Piețe Sibiu on Tuesday, March 30, 2021
foto Piețe Sibiu

Comentarii

2 comentarii

)()()(

Acum 6 luni

Daca noi suntem obligații să purtăm masca și vizieră în potriva virusului care nimeni nu la văzut cu banii care i câștigăm din mâinile oamenilor ce facem ne loam o găleată de spirt sa dexixfec tam banii ?
Raspunde

Peter

Acum 6 luni

A-r trebui sa se deschida si la vechituri nu doar chioscurile si piatsa auto!!Este o discriminare fatsa de vinzatorii de vechituri!Si ei treb sa-si castige o paine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus