Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Prefectul Crețu despre proteste: Cred că vor urma și astăzi

Prefectul Crețu despre proteste: Cred că vor urma și astăzi

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, a declarat marți, la finalul ședinței lunare a Colegiului Prefectural, că se așteaptă ca proteste similare cu cele desfășurate luni seară în municipiul Sibiu să continue.

”Astăzi cred că vor urma noi proteste. Avem informații că este posibil să fie, dar nu putem fi siguri pentru că nu sunt autorizate”, a spus Mircea Crețu.

Cât privește modul de manifestare și nemulțumirile celor care ies în stradă, prefectul le recomandă să respecte măsurile impuse pentru prevenirea infectărilor.

”Bineînțeles că ne îngrijorează, dar trebuie să înțelegem că suntem în pandemie și trebuie să luăm toate măsurile necesare pentru a ne proteja, inclusiv să ne vaccinăm”, a completat mircea Crețu.

Nu în ultimul rând, în ceea ce privește anumiți participanți, care încalcă legea, prefectul a dat asigurări că Jandarmeria lucrează intens pentru a lua măsuri concrete, inclusiv pedepsele care se impun.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1073

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus