Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
3°C

Bode anunță posibile amenzi pentru Raluca Turcan și Vlad Voiculescu: Toți suntem egali în fața legii

Bode anunță posibile amenzi pentru Raluca Turcan și Vlad Voiculescu: Toți suntem egali în fața legii

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, că legea este egală pentru toată lumea și toți cei care încalcă măsurile de protecție pot fi sancționați, în termen de 6 luni de la săvârșirea contravenției.

Potrivit G4Media, Bode a răspuns astfel unor întrebări ale jurnaliștilor care au adus în discuție cazul ministrului Muncii, Raluca Turcan, care nu a purtat mască la un eveniment în Sibiu, și al ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, surprins fără mască pe holul Parlamentului. 

„Toți suntem egali în fața legii, toți răspundem în fața legii. Și Voiculescu, și Turcan”, a spus Lucian Bode.

Întrebat când vor fi sancționați cei doi politicieni, ministrul de Interne a explicat că legea prevede posibilitatea aplicării unei sancțiuni în termen de 6 luni de la săvârșirea infracțiunii.

Adrian Bibu, administratorul județului, a fost internat la Spitalul Județean Sibiu, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Acum trei zile, el a participat la o acțiune de plantat copaci în cadrul căreia, după cum rezultă din fotografiile făcute publice mai apoi, mulți dintre participanți nu au purtat masca de protecție. Printre aceștia s-au numărat și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, dar și ministrul Muncii, Raluca Turcan. Vezi aici materialul Turnul Sfatului

Comentarii

2 comentarii

Un sibian

Acum 1 lună

asa vreo 5000 ron / persoana
Raspunde

Gina

Acum 1 lună

Nu se pot pune la egal doamnele Turcan, Campeanu si ceilalti, cu Vlad Voiculescu, care si-a dat masca jos sa bea apa in cladirea aceea imensa unde era la distanta de zeci de metri de ceilalti! Iar cei din masina, cred ca incantati ca merg sa planteze copaci, au crezut ca pe camp, in aer liber isi pot permite sa mearga fara masca. Cel putin, au acceptat toti ca au gresit si vor suporta amenda ca toata lumea care incalca legea, ceea ce inainte in regimul trecut, nimeni nu o facea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus