Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „Sunt niște teroriști!”, afirmă premierul Cîțu, despre Turcan, Cîmpean și Bibu

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „Sunt niște teroriști!”, afirmă premierul Cîțu, despre Turcan, Cîmpean și Bibu

Ministrul liberal Raluca Turcan, împreună cu președinta Consiliului Județean Sibiu, în plină pandemie de Covid-19, fără măști de protecție și fără respectarea distanțării fizice, au petrecut câteva ore cu oameni confirmați ulterior bolnavi de Covid-19. Unul dintre aceștia este Adrian Bibu, administratorul județului, care a fost internat în spital la trei zile de la mult-mediatizata acțiune a “vârfurilor liberale” din județ.

Au făcut acest lucru în timp ce oamenii care nu mai vor să respecte restricțiile impuse și protestează sunt amendați și luați cu dubele, de jandarmi.

Acest episod dovedește încă o dată falsitatea și ipocrizia acestor așa-ziși liberali care, de dimineața până seara, ne somează să stăm în case, închid activități trimițând spre faliment zeci de mii de firme și, implicit, sute de mii de oameni în șomaj.

Să nu uităm că doamna Turcan nu este la primul eveniment de acest fel. La începutul pandemiei a fost surprinsă în sediul Guvernului, în cabinetul fostului premier Ludovic Orban, chefuind cu berea și whisky-ul în față, fără nicio jenă.

De fapt, doamnele Turcan și Cîmpean au făcut petreceri periodice în acest an de pandemie, cu colegii lor de partid, în disprețul celor obligați să respecte restricțiile impuse de guvernul lor. Unele fotografii de la cheful din februarie 2021 au apărut în spațiul public pentru că unii colegi de partid nu s-au putut abține și le-au postat pe paginile lor de socializare.

Deși au fost contacți direcți ai pacientului Adrian Bibu, bolnav de Covid-19, doamnele Cîmpean și Turcan s-au prezentat, fără nicio problemă, la serviciu, încălcând legea în vigoare. Vom cere explicații conducerii DSP Sibiu în acest sens deoarece legea obligă contacții direcți să stea în izolare 14 zile. Acest aspect îmbracă o haină penală.

Sunt curios dacă forțele de ordine responsabile își vor face datoria și îi vor amenda pe participanții la acțiune, în frunte cu doamnele Turcan și Cîmpean și, de ce nu?, îi vor încadra și la alte fapte, penale, având în vedere că la eveniment au participat și au fost puși în pericol, din cauza inconștienței și iresponsabilității organizatorilor, și copii minori. Cu atât mai mult cu cât Adrian Bibu, fostul candidat PNL la Primăria Sibiu, a fost confirmat cu Covid-19, deci pericolul la care au fost supuși cu toții este fără dubiu.

Vă reamintesc că, în cursul lunii martie, premierul Florin Vasile Cîțu a afirmat despre cei care nu poartă mască: "Sunt niște teroriști!"

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu 

NOTĂ: Sursa fotografiilor care însoțesc comunicatul:  Facebook Raluca Turcan, cu excepția foto petrecere și foto chef guvern

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Kokos

Acum 1 an

Bai trifule , dar ce-ti mai place sa minti , arata-ne tu un protestatar pasnic bagat in duba de jandarmi doar pentru ca protesta impotriva restrictiilor , au fost bagati in dube cativa huligani si derbedei care au spart vitrine si au aruncat cu pietre in jandarmi , oricum prea putini fata de cati meritau.Dar de , minciuna e o "calitate" importanta a ta!
Raspunde

Cartofel

Acum 1 an

Iar o vorbit Trif..... ca nu putea sa taca. Cu asemenea clasa politica, gen Trif, Campeanu, Turcana si alte asemenea excretii ale tranzitiei, nu e de mirare ca avem tot felul de anomalii in administratie. Astia n-ar trece nici examenul de capacitate la calsa a 4-a, de limitati mintal ce sunt.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus