Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
17°C

Ministrul Transporturilor: ”O să avem o autostradă continuă de la Sibiu până la Bruxelles”

Ministrul Transporturilor: ”O să avem o autostradă continuă de la Sibiu până la Bruxelles”

Construcția la sectorul de autostradă Lugoj – Deva, care de patru ani este în blocaj, va fi reluată, a anunțat astăzi ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. ”A fost o reziliere abuzivă în 2017. Constructorul a câștigat anul trecut a primit o decizie. Este singurul sector lipsă de pe autostrada A1 între Sibiu și Arad - Nădlac. Este o zonă lipsă de 9 km de autostradă și se ocolește pe drumul național alăturat. În sfârșit am ajuns la o înțelegere cu constructorul. Vom avea un constructor care să construiască acele tuneluri și o să avem o autostradă continuă de la Sibiu până la Bruxelles, dacă vreți”, declarat ministrul.

Întrebat în cât timp se va ajunge de la Sibiu la Bruxelles pe autostradă, Drulă a răspuns: „Lipsesc doar 9 km de autostradă. O să fiu sincer și realist fiind vorba de două tuneluri la mijloc: mai devreme de patru ani nu va fi gata. Important este să fie gata peste patru ani, nu 10”, a răspuns ministrul.

 

Vizualizari: 3009

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Eusebiu Capilar

Acum 1 lună

Drula, Drula, Sa ne ia de... Mana!
Raspunde

Zacuscă

Acum 1 lună

Pula, este un oras frumos, din Croatia. Cu tot respectul.
Raspunde

Ghita

Acum 1 lună

Pe romaneste Poate in 130 de ani, probabil
Raspunde

Che

Acum 1 lună

Îmi vine sa rad ,in 4ani 9 km de autoband ?? Da ce e acolo munte și trebuie tăiat in stâncă ? De noaptea minții ! Dar cate pamblici mai tăiați in acești 9 km ? O sa faceți festivitate la fiecare km construit
Raspunde

Eusebiu Capilar

Acum 1 lună

Autoband, zise sasalaul plecat in Germania la sparanghel...
Raspunde

Munteanu

Acum 1 lună

Si marmota invelea ciocolata in staniol...
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 lună

pai nici nu e greu de la Sibiu, mai sunt numai cativa zeci de km printre niste semi munti. in rest e tot autostrada spre vest. sa va vad cu bucuresti bruxelles :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus