Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
0°C

Preşedintele Franţei anunţă închiderea şcolilor pentru trei săptămâni

Preşedintele Franţei anunţă închiderea şcolilor pentru trei săptămâni

Franţa va închide şcolile la nivel naţional pentru trei săptămâni ca urmare a creşterii numărului de cazuri de infecţie cu noul coronavirus, a anunţat, miercuri seara, preşedintele Emmanuel Macron, relatează dpa, citat de Agerpres.

Va fi o săptămână de învăţământ la distanţă, urmată de o vacanţă de primăvară de două săptămâni. Este pentru prima dată în acest an şcolar când şcolile vor fi închise în Franţa.

Restricţii pentru rezidenţi şi centre comerciale care se aplică deja în multe zone ale ţării vor fi, de asemenea, extinse în întreaga ţară.

Situaţia Franţei s-a înrăutăţit în ultimele săptămâni, unităţile de terapie intensivă din spitalele din regiunea Parisului fiind supraaglomerate. Numărul de noi infecţii cu coronavirus la 100.000 de locuitori în ultimele şapte zile se menţine la aproximativ 375, notează dpa.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 621

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus