Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ce facem în weekend? Mergem în drumeție și participăm la ateliere de creație, înainte de ora 20

Ce facem în weekend? Mergem în drumeție și participăm la ateliere de creație, înainte de ora 20

Primul weekend din luna aprilie aduce la Sibiu mai multe evenimente la care putem participa online, de acasă, dar și activități în aer liber. Vizionăm spectacole de teatru, participăm la ateliere de creație, mergem în drumeție, facem yoga și ne bucurăm de eco-weekend. De duminica trecută au intrat în vigoare, oficial, noile restricții impuse de autorități, în încercarea de a combate răspândirea infecțiilor cu COVID-19. Acolo unde incidența este de  peste 4 la mie în ultimele 14 zile în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia este permisă până la ora 20,00, iar la operatorii economici funcționează până la ora 18.

Vineri, 2 aprilie

Savurează alături de prieteni sau de familie o pizza caldă și aromată! La „Pizza by Tango” puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Weekend-ul se transformă la Sibiu în eco-weekend. De la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 19, pe platforma Scena Digitală a Teatrului Național Radu Stanca puteți viziona piesa de teatru „O zi de vară” în regia Ofelia Popii. Detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Începând de vineri și până duminică la Muzeul Astra se desfășoară „Sărbătoarea Pascală în comunitățile săsești”. În toate cele trei zile au loc mai multe ateliere cu tematică despre care puteți afla detalii aici.

Sâmbătă, 3 aprilie

La ora 10 se desfășoară o drumeție pe Via Transilvanica între Mălâncrav și Florești cu oprire la masă la Stâna de pe Coline. Întregul program al drumeției îl găsiți aici.

De la ora 17 Yoga Sibiu Studio organizează un atelier de Sonoterapie & meditație ghidată - Raise your vibe. Informații suplimentare găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

La ora 19, pe platforma Scena Digitală a Teatrului Național Radu Stanca puteți viziona piesa de teatru „Tom și Jerry”, în regia Florin Piersic Junior. Detalii găsiți aici.

Duminică, 4 aprilie

De la ora 11, asociația My Transilvania  organizează un picnic în Cindrel, comuna Tilișca. Programul de desfășurare al evenimentului îl găsiți aici.

De la ora 11, Teatrul Gong transmit live „Atelierul de Meșterilit - Oglinda primăverii”, coordonat de Aurelia Călinescu. Informații găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Iliuță von Goethe

Acum 2 ani

Cum ce facem? Merem toti in Obor ca se deschide la cei mai indragiti mici din Europa la nea JIJI!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus