Marţi,
03.08.2021
Parțial Noros
Acum
25°C

Modele de motosape ce au un preț sub 1000 de lei

Modele de motosape ce au un preț sub 1000 de lei

Pregătirea terenului în mod corespunzător reprezintă cel mai important pas în amenajarea grădinii și cultivarea plantelor de orice fel. Săparea solului este, în principiu, esențială atât primăvara cât și vara, însă poate fi o activitate ce necesită foarte mult timp și foarte multă energie. Motosapele sunt cele care ne ajută să terminăm pregătirea solului mult mai repede și, deși am putea crede că acestea au prețuri ce trec ușor mia de lei, există modele de motosape care sunt accesibile oricui. Iată mai jos câteva dintre aceste modele.

Motosapa Hecht 738

Această motosapă este una electrică cu un motor de 1000 de wati. Este perfectă pentru grădinile de dimensiuni mici și medii pentru a lucra solul într-un timp foarte scurt. Te poate ajuta să introduci și îngrășămintele, turba sau compostul în sol. Cântărește doar 7.7 kg și, datorită dimensiunilor reduse, poate fi utilizată și în cele mai mici locuri. Lățimea de lucru este de 36.5 cm. Are 4 cuțite motate pe un ax rotativ cu care mărunțește și sapă solul. Viteza maximă este de 430 rpm. Nivelul de zgomot este de 71 dB. Are o carcasă rezistentă la șocuri, iar raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Motosapa Evotools ET

Această motosapă este tot una electrică de 1000 de wati, perfectă pentru grădinile mici și spațiile înguste. Are o adâncime de lucru de 20 cm și o lățime de 36.5 cm. Este foarte bună atât pentru săpare, sfârmare a bolovanilor de pământ, dar și pentru plivire. Cântărește doar 7.6 kg, fiind ușor de manevrat. Are tot 4 lame motate pe un ax rotativ, cu o viteză maximă de 450 rpm.

Motosapa Texas EL-TEX 750

Perfectă pentru grădini și solarii, această motosapă este tot una electrică, cu o putere de 750 de wati. Este suficient cât să vă ajute să mărunțiți și să săpați solul, având o adâncime de lucru maximă de 28 cm. Datorită faptului că cântărește doar 7.4 kg și are o lățime de lucru maximă de 28 cm, este foarte potrivită pentru spații înguste. Lamele trebuie să funcționeze tot timpul la cea mai mare viteză, de 400 rpm, iar motorul să nu se supraîncarce. Are un nivel de zgomot de 93 dB. Fie că îți dorești să cultivi legume, plante aromatice sau chiar și flori, este perfectă pentru a pregăti solul.

Motosapa Hecht 745

O altă motosapă sub 1000 de lei este aceasta. Are un motor foarte puternic, de 1500 de wati, care vă vă va ajuta să pregătiți și să fertilizați grădini de dimensiuni mici sau medii. Este ceva mai lată față de cele prezentate anterior, având o lățime de lucru de 40 cm și poate săpa până la adâncimi de 22 cm. Mânerele sunt ergonomice, ceea ce ajută foarte mult la manevrarea confortabilă în timpul utilizării. Poate fi demontată cu ușurință pentru a putea fi transportată în portbagajul mașinii și utilizată oriunde ai avea nevoie.

Motosapa KraftDele KD176 TBC

Cu un preț ușor peste 1000 de lei, această motosapă este dotată cu un motor de 3.8 kW, cu o putere de 5.2 cp. Utilizează benzină ca și combustibil și are un rezervor cu o capacitate de 1.2 litri. Adâncimea maximă de lucru este de 13 cm, iar lățimea este de 34 cm. Prin comparație cu celelalte sape electrice prezentate mai sus, aceasta este ceva mai grea, cântărind 17 kg. Cu toate acestea, are un set de cuțite special concepute pentru a săpa solul cu ușurință, iar viteza maximă de funcționare a acestei motosape este de 6500 rpm. Este ideală pentru solurile ceva mai dure și pentru persoanele ce nu vor să aibă grija unui cablu și a unei prize pentru alimentare.

În funcție de nevoile pe care le aveți și bugetul de care dispuneți, puteți opta pentru oricare dintre modele prezentate mai sus, sau chiar și pentru alte modele pe care le considerați potrivite. Cu sigurană o motosapă vă va ajuta să lucrați mai rapid și mai ușor.

Vizualizari: 1090

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus