Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
6°C

Noul consilier județean al Sibiului își începe mandatul cu citate din profeți. Și mulțumiri liderilor politici

Noul consilier județean al Sibiului își începe mandatul cu citate din profeți. Și mulțumiri liderilor politici

Liberalul Thomas Kraus este așteptat să depună jurământul la preluarea mandatului de consilier județean, în locul lui Gheorghe Sorici. Kraus și-a anunțat mandatul cu citate din profeții Vechiului Testament și mulțumiri aduse Ralucăi Turcan și Danielei Cîmpean.

”Am fost chemat / ales să dețin funcții publice în Consiliul Județean Sibiu. Începând din 8 aprilie 2021. Dacă Dumnezeu mă va onora cu înțelepciunea Sa, voi sluji cu onoare și dăruire completă interesul public, fără a pierde vreodată din vedere faptul că fiecare persoană contează individual”, a scris Thomas Kraus pe pagina sa de Facebook, alături de documentul prin care Consiliul Județean Sibiu îl anunță asupra validării mandatului său de consilier județean.

Kraus va depune jurământul de ales județean în cadrul ședinței extraordinare programată joi. El ocupă astfel locul lăsat vacant de Gheorghe Sorici, care a demisionat luna trecută ca urmare a intrării sale în consiliul de administrație al Romgaz, poziție incompatibilă cu cea de consilier județean.

Fiu de pastor, Thomas Kraus citează și câteva versete din Vechiul Testament, pe care le atribuie profetului Mica, citate despre care spune că îi vor ”ghida gândirea ca membru al Consiliului Județean Sibiu”. ”Dar a spus deja clar cum să trăiești, ce să faci, ce caută Dumnezeu la bărbați și la femei. Este destul de simplu: fă ceea ce este corect și drept pentru aproapele tău, fii compătimitor și loial în dragostea ta și nu te lua prea în serios - ia-L pe Dumnezeu în serios”, a scris Kraus.

Noul ales județean a adus și mulțumiri liderilor politici. ”Mulțumiri speciale tuturor persoanelor implicate în realizarea acestui lucru. Începând de la liderul nostru de partid și actualul ministru al Muncii, Raluca Turcan, guvernatorul județului, Daniela Cîmpean, și toți ceilalți susținători cunoscuți și necunoscuți”.

Sursa foto: Facebook / Thomas Kraus

Vizualizari: 3616

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Bogumil Agușteriței

Acum 1 săptămână

Bai, de unde ii gaseste PNL pe toti prapaditii astia analfabeti???
Raspunde

Sorin

Acum 1 săptămână

Ce ai fumat, prietene? Sau cand esti lucid tu nu stii ce inseamna analfabet? Macar sa ai tu pe jumatate din studiile lui ;)
Raspunde

Hoata de la Asociatia de proprietari Dioda

Acum 1 săptămână

Speram ca n-are legatura cu hoata care a facut celebru numele in Sibiu. Platesc inca oamenii ptr ce s furat ea
Raspunde

Badea Scirtan

Acum 1 săptămână

Slava Marelui Partid Biruitor! Slava Turcanei ce-aduna bani din gunoaie! Slava Cimpencei ce minte-ntruna! Slava oricui ne-ntinde un ciolan gras, bun de ros!
Raspunde

Ghita

Acum 1 săptămână

Dupa cum zice si reclama de pe poza din articol (dreapta-sus): "MentalDed"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus