Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
6°C

Postul de manager al Spitalului Județean Sibiu, scos la concurs. Florin Neag: încă nu m-am decis dacă voi candida

Postul de manager al Spitalului Județean Sibiu, scos la concurs. Florin Neag: încă nu m-am decis dacă voi candida

Spitalul Județean Sibiu scoate la concurs postul de manager al unității medicale. Anunțul a fost făcut public atât pe site-ul instituției cât și pe cel al Consiliului Județean. Cei care își doresc această funcție au posibilitatea ca în data de 28 aprilie să viziteze spitalul însoțiți de directorul medical, dr. Călin Cipăian. De asemenea, cea de-a doua temă de management de care candidații trebuie să țină cont face referire la siguranța și satisfacția pacientului.

Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu organizează concurs pentru ocuparea funcției de manager al instituției. Concursul se va desfășura în două etape. Prima etapă este cea de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs, etapa fiind eliminatorie. Ce de-a doua este etapa de susținere și evaluare a proiectului de management. Sunt cinci teme de management de care se va ține cont în cadrul concursului. Prima temă este legată de planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului, cea de-a doua temă este siguranța și satisfacția pacientului urmată de managementul calității serviciilor medicale. Cea de-a patra temă ține de managementul resurselor umane, iar ultima temă de performanța clinică și financiară a activităților spitalului.

Potrivit datelor din calendarul concursului, acesta va debuta în data de 28 aprilie când între orele 9:00 și 14.00 candidații interesați vor putea efectua o vizită în cadrul spitalului sub îndrumarea directorului medical, dr. Călin Cipăian, pentru a se informa cu privire la problemele de la fața locului.

Depunerea dosarelor de înscriere și a proiectelor de management va fi făcută în data de 18 mai, între orele 8.00 și 15.00, iar în 20 mai vor fi verificate. În aceeași zi se vor afișa rezultatele admis/respins atât la sediul, cât și pe site-ul instituției. În 21 mai, între orele 8:00 și 15:00 se pot depune contestațiile, iar în 25 mai acestea vor fi soluționate și se vor afișa rezultatele selecției dosarelor.

În 26 mai comisia de concurs va publica concomitent pe pagina de internet a spitalului proiectele de management depuse de toți candidații declarați admiși în urma finalizării probei de verificare a dosarelor de înscriere.

În perioada 28 mai - 1 iunie la ora 10:00 va avea loc adresarea de întrebări candidaților în legătură cu proiectul de management de către persoanele interesate, pe e-mail.

În 2 iunie, de la ora 10:00 are loc susținerea proiectului de management de către candidați, iar rezultatele vor fi afișate în 3 iunie. În 4 iunie între orele 8.00 și 15.00 are loc depunerea contestațiilor, iar în 8 iunie acestea vor fi soluționate. În aceeași zi se va ști și numele noului manager al Spitalului Clinic Județean Sibiu, după afișarea rezultatelor finale.

Candidații care își doresc să se înscrie la concurs trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Înscrierea la concurs se face la serviciu RUNOS al spitalului. Toate detaliile despre concurs le găsiți pe site-ul spitalului și pe cel al Consiliului Județean Sibiu.

Actualul manager al spitalului nu s-a decis încă dacă își va depune dosarul

Contactat telefonic de reporterii Turnul Sfatului actualul manager al spitalului județean, Florin Neag, spune că nu s-a decis încă dacă va candida pentru acest post.

„Încă nu m-am hotărât. Există un termen până la depunerea dosarelor și nu m-am hotărât dacă voi depune dosarul sau nu. Nu am o decizie în acest moment”,  spune acesta.

Florin Neag a fost numit manager interimar al spitalului județean în prima jumătate a lunii ianuarie a acestui an, pe o perioadă de maxim șase luni.  

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Cl. anul politic

Acum 1 săptămână

Dar medicii candidează la Autobază ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus