Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cisnădian prins de două ori că a plecat din izolare, în două zile consecutive

Cisnădian prins de două ori că a plecat din izolare, în două zile consecutive

Un bărbat de 32 de ani a încălcat măsura izolării de două ori, în două zile consecutive, fiind amendat cu 4.000 de lei, iar apoi i-a fost întocmit și dosar penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie l-au depistat prima dată marți pe cisnădian, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei. Apoi, ieri, în filtrul instituit pe DJ 106 D Cisnădie – DN 1, același bărbat a fost depistat conducând un autoturism spre DN 1. Cu această ocazie, pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în conformitate cu prevederile articolului 352 din Codul Penal, anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Cu această ocazie, autoritățile sibiene le transmit cetățenilor un mesaj: „Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur”.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus