Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Tânăr reținut pentru că își terorizează părinții, chiar și cu ordin de restricție

Tânăr reținut pentru că își terorizează părinții, chiar și cu ordin de restricție

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cisnădie, a fost reținut de poliție după ce a încălcat un ordin de restricție cerut de părinții săi, pentru că era agresiv cu aceștia.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie l-au reținut ieri pe bărbat, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a prevederilor instituite printr-un ordin de protecție. În fapt, tânărul este bănuit că, în zilele de 6 și 7 aprilie, s-ar fi deplasat la locuința părinților săi din Cisnădie și s-ar fi apropiat de aceștia la o distanță mai mică de 100 de metri, contrar obligațiilor pe care le avea ca urmare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa de către polițiști, arată autoritățile sibiene.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar în cursul acestei zile instanța a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus