Sâmbătă,
04.12.2021
Partial Noros
Acum
0°C

Ce facem în weekend? Pictăm, participăm la ateliere de creație și facem yoga

Ce facem în weekend? Pictăm, participăm la ateliere de creație și facem yoga

În acest weekend avem parte de mai multe evenimente la care putem participa online, de acasă, dar și de activități în aer liber. Participăm la ateliere de creație, petrecem timp cu prietenii, facem yoga și ne bucurăm de eco-weekend. Să nu uităm de noile restricții impuse de autorități pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu COVID-19. Acolo unde incidența este de peste 4 la mie în ultimele 14 zile în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, circulația este permisă până la ora 20,00, iar operatorii economici funcționează până la ora 18.

Vineri, 9 aprilie

Bucură-te alături de prieteni sau de familie de o pizza caldă și aromată! La „Pizza by Tango” puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Și în acest final de săptămână la Sibiu avem parte de eco-weekend. De la ora 17, inițiatorii propun ca în weekend-uri sibienii să meargă pe jos sau să folosească bicicletele și trotinetele pentru a se deplasa în locurile în care doresc să ajungă. Informații despre eco-weekend puteți afla de pe pagina de facebook a evenimentului.

Art’Nativ caută 9 exploratori care își doresc să petreacă timp afară în natură și să observe, să se bucure și să respire viața.  Toate detaliile despre eveniment le găsiți aici.

Sâmbătă, 10 aprilie

Vă puteți petrece după-amiaza la Mango Bar, atmosfera fiind întreținută de Alex Zara. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Sâmbătă și duminică Muzeul Astra organizează un atelier de pirogravură, unde cei interesați își pot exersa abilitățile artistice. Informații suplimentare găsiți aici.

La ora 10:30, în Șelimbăr se desfășoară un atelier de autocunoaștere și dezvoltare personală pentru copii. Mai multe informații găsiți aici.

De la ora 14, La Șura Culturală Gușterița se organizează un atelier de pictură pe pânză - Culorile Copilăriei. Detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Duminică, 11 aprilie

De la ora 11, Teatrul Gong transmite live „Atelierul de Meșterilit – Puiul Năzdrăvan”, coordonat de Aurelia Călinescu.

La ora 17, Yoga Studio Sibiu organizează o meditație pe sunete sacre de lună nouă. Mai multe informații găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus