Miercuri,
12.05.2021
Parțial Noros
Acum
21°C

7 lucruri pe care trebuie să le știe orice pasionat de pariuri

7 lucruri pe care trebuie să le știe orice pasionat de pariuri

România este una dintre țările în care sportul și implicit pariurile sportive, sunt extrem de importante pentru cetățeni. În fiecare an, noi pasionați își încearcă norocul, dând crezare multor vorbe și mituri pe care le aud de la alții. Pentru începători este util însă, să dobândească un bagaj minim de cunoștințe pentru a putea evita cele mai comune probleme cu care se confruntă pariorii.

1. Pariorii profesioniști joacă online. Motivele sunt nenumărate, dar printre cele mai importante sunt taxele foarte mici, posibilitatea de a miza pe cele mai valoroase cote la fiecare pariu, viteza cu care se pot plasa pariurile, avantajul de a putea închide pariurile cu ajutorul funcției cash out, posibilitatea de a paria live, virarea imediată a câștigurilor în contul de pariuri online și așa mai departe. În plus, poți revendica oferte avantajoase la foarte mulți operatori, iar pentru asta este indicat să consulți lista cu bonusuri la case de pariuri online.

2. Nu există succes în pariuri fără o strategie inteligentă de mize. La fel ca și în sport, talentul fără muncă nu este nimic. Chiar dacă te pricepi destul de bine în ceea ce privește stabilirea pronosticurilor, dacă mizezi în mod haotic, pe termen lung, ai șanse infime să ieși pe plus, mai ales atunci când vorbim de mii de pariuri jucate. Ideal este să joci o miză fixă, pentru că astfel vei elimina factorul noroc din ecuația rezultatelor tale.

3. Chiar și cei mai buni profesioniști au luni negative. Nimeni nu știe când se va încheia ghinionul, așa că rezistă tentației de a mări mizele atunci când pierzi. Jucatul la recuperare este piatra de poticnire a pariorilor. Nu cădea în această capcană, pentru că deja au făcut-o toți cei dinaintea ta. Oricât de bună este strategia ta de pariuri și oricât de mult ghinion ai avea, nu te abate de la strategia aleasă și evită sistemele cu miză progresivă, pentru că acestea și-au creat un renume în a-i împinge pe jucători spre faliment.

4. Ia în calcul mai multe tipuri de pariuri. Multe persoane care pariază de ani de zile nu cunosc încă toate tipurile de pariuri oferite. Un capitol la care stau destul de prost foarte mulți amatori de pariuri sportive ar fi cel legat de diferențele dintre handicapul asiatic și cel european. Acest lucru este nepermis, în contextul în care handicapurile asiatice reprezintă cea mai populară alegere în rândul pariorilor profesioniști. Însă, pe lângă acestea, pariorii trebuie să nu uite să ia în calcul și alte opțiuni de pariuri, cum ar fi, de exemplu, cele pe cartonașe, cornere, posesie, șuturi la poartă etc. la fotbal.

5. Dacă ești pasionat de spot, nu înseamnă că ești bun la pariuri. Unii oameni trăiesc cu falsa impresie că microbiștii cu ștate vechi, jurnaliștii sportivi, foștii jucători sau antrenorii din sport, au o capacitate mai bună de a pronostica rezultatele meciurilor. Dacă veți urmări însă câți astfel de experți s-au făcut de râs cu rezultate extrem de slabe, atunci când au fost cooptați să ofere pronosticuri și istoricul acestora a fost contorizat, probabil că vă veți schimba rapid părerea. Desigur, specializare pe o anumită disciplină este importantă, însă această calitate nu este suficientă dacă nu este combinată cu alte aspecte esențiale.

6. Nu există ponturi sigure. Pe internet se găsesc sute sau chiar mii de indivizi care pretind că dețin informații din interior cu privire la anumite meciuri aranjate, însă aceștia sunt pur și simplu niște escroci, ca profită de anumite cunoștințe în a truca anumite bilete, imagini, clipuri și istoricul afișat pe rețelele de socializare. Experții ne sfătuiesc să nu plătim niciodată pentru pronosticuri de acest fel și nici să nu ne irosim banii visând cai verzi pe pereți. Chiar dacă uneori aceste predicții ies sau vânzătorii vă cer banii după, nu picați în această capcană. Dacă nu vă bazați pe propria analiză, niciodată nu veți putea spera să vă îmbunătăți performante la pariuri și veți depinde întotdeauna de noroc.

7. Să fii profitabil la pariuri pe termen lung este mult mai greu decât pare. Cine se apucă de pariuri sportive cu scopul de a face bani, comite o greșeală. De ce? Pentru că jocurile de noroc reprezintă o activitate de divertisment și pot să devină un hobby. Pariorii profesioniști nu se mai bucură însă de acest factor esențial și pentru ei, pariurile devin un business, un job. Este nevoie de foarte multă muncă, disponibilitate, disciplină și de multă răbdare, pe lângă celelalte calități care sunt înțelese de la sine. Foarte puțini pariori ies pe plus la sfârșit de an, dar și mai puțini ies pe plus doi ani la rând. Așa că nu uitați să vă stabiliți obiective realiste, dacă nu doriți să fiți dezamăgiți: un profit de 2% din rulaj ar trebui să vă mulțumească.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus