Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Un salon de înfrumusețare donează încasările dintr-o zi pentru copiii de la Centrul de Plasament din Orlat

Un salon de înfrumusețare donează încasările dintr-o zi pentru copiii de la Centrul de Plasament din Orlat

Impresionați de articolul ”Ultimii în lanțul slăbiciunilor. Dizabilii din Sibiu, condiții ca în anii ‘90”, proprietarii unui salon de înfrumusețare din Sibiu au decis ca toate încasările de sâmbătă să fie donate pentru copiii din Centrul de Plasament din Orlat, aflat sub coordonarea Direcției Generale de Asistentă Socială și pentru Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu. ”Banii din încasările pe care le vom face sâmbătă vor fi donați pentru copiii de la Centrul de Plasament din Orlat. Facem acest gest pentru că suntem conștienți că acești copii trebuie ajutați tot timpul, nu doar de Crăciun sau alte sărbători. Sperăm ca gestul nostru să încurajeze și alți sibieni să ajute atât cât pot pentru a le oferi condiții mai bune acestor copii”, spune proprietarul Royals Hair & Barber Shop.

Totodată, stiliștii salonului vor merge duminică la Orlat și se vor pune la dispoziția copiilor, pentru a le îndeplini toate visele în materie de „hair styling„ ”Duminică vom merge și noi la Orlat pentru a ne oferi serviciile copiilor de acolo. Sperăm să le facem o zi frumoasă”, a completat proprietarul Royals Hair & Barber Shop.

Foto: Facebook/Royals Hair & Barber Shop

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Teo

Acum 2 ani

Copiii din centrele de plasament beneficiaza de conditii de cazare si hrana mult mai bune decat multi copii aflati in grija parintilor.Din pacate le lipseste familia iar aceasta nu se obtine cu banii din donatii,iar o parte din acesti copii sunt invatati sa fie ajutati toata viata,nefiind pregatiti pentru o viata independenta, in adevaratul sens al cuvantului.Reforma din sistem incearca sa indrepte o parte din aceste lucruri.
Raspunde

Marioara

Acum 2 ani

Exact! Pe un om nu-l ajuti daca ii da pestele gata prajit, il ajuti daca il inveti sa pescuiasca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus