Luni,
17.05.2021
Innorat
Acum
14°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „Incompetența Guvernului PNL-USR ucide!”

Bogdan Trif, PSD Sibiu: „Incompetența Guvernului PNL-USR ucide!”

De ce tace președintele României, Klaus Werner Iohannis, la acest lung șir de tragedii soldat cu morți nevinovați? De ce nu ia atitudine împotriva Guvernului PNL-USR, care chiar omoară oameni?

Încă trei pacienți au murit, ieri, cu zile, într-un spital din București. Vestea nu-l tulbură și nici nu-l clintește pe Vlad Voiculescu de pe fotoliul de Ministru al Sănătății.

În miez de noapte, premierul Cîțu a vrut să facă o declarație de presă și spun "a vrut" pentru că a vorbit un minut fără să spună nimic și a fugit imediat din fața ziariștilor și, implicit, din fața cetățenilor României, lăsându-l pe dr. Arafat să răspundă, inclusiv politic, pentru greșelile și incompetența guvernului PNL-USR de a gestiona această criză sanitară.

În 2015, președintele K.W. Iohannis și toți reprezentanții liberalilor și ai useriștilor cereau demisia guvernului PSD pentru tragicul accident dintr-un club privat, unde niște iresponsabili au încălcat cu bună știință normele de protecție împotriva incendiilor.

Acum, când ei sunt la guvernare și gestionează incompetent și haotic această criză sanitară, când zilnic mor oameni în spitalele de stat, din cauza haosului creat de ei, nu doar că nu-și dau demisiile, dar stau ascunși în birouri și încearcă, invariabil, să dea vina pe alții.

Din toate declarațiile publice ale guvernanților, referitoare la morții din spitalele care au luat foc sau unde au fost defecțiuni la stația de oxigen, am constatat că nu este nimeni de vină, nici măcar vreun reprezentant din guvernul României, într-un cuvânt, cei care au decedat în spitale au avut ...GHINION.

Dumnezeu să-i odihnească pe cei trecuți la cele veșnice și condoleanțe familiilor îndoliate!

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Vizualizari: 1353

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tihomir Leluțiu

Acum 1 lună

Asa este, domnule Trif! Guvernul PNL-USR-UDMR este cel mai incompetent si criminal din ultimii 30 de ani! Dar noi, sibienii civilizati, continuam sa-i votam si sa-i sustinem ca sa moara de oftica lățeii din PSD! Puuuppppp
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 lună

ce ipocrit
Raspunde

Silviu

Acum 1 lună

„Incompetența Guvernului PNL-USR ucide!” Daca erati voi la guvernare eram toti morti de mult.
Raspunde

UnPSDist mandru

Acum 1 lună

Corect, asa va mai chinuiti putin pana va da USR+PNL lovitura de gratie!
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 1 lună

Domnul Trif nu trebuie criticat, pai cine a mai reusit pina acum sa duca PSD Sibiu la sub 10 la suta ? Si in acelasi timp el sa o duca foarte bine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus