Marţi,
18.05.2021
Innorat
Acum
14°C

Dr. Lavinia Danciu rămâne director medical la Spitalul TBC din Sibiu. A luat concursul cu notă maximă

Dr. Lavinia Danciu rămâne director medical la Spitalul TBC din Sibiu. A luat concursul cu notă maximă

Dr. Lavinia Danciu este directorul medical al Spitalului TBC din Sibiu după ce a obținut acest post prin concurs, cu notă maximă. Medicul deținea interimar această funcție din decembrie, anul trecut. Astăzi, la ora 15.00, după expirarea perioadei de contestații a devenit, oficial, directorul medical al spitalului. 

Medicul Lavinia Danciu rămâne director medical al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, post obținut prin concurs. Dosarul medicului a fost singurul dosar depus pentru acest post, iar media finală, după susținerea examenului este 10. Rezultatul a fost publicat luni, 12 aprilie, iar astăzi, la ora 15.00 a expirat termenul de contestație, astfel încât rezultatul a fost validat.  

Concursul pentru obținerea postului de director medical a fost susținut în data de 9 aprilie. În acea zi a avut loc proba scrisă de la ora 9.00, susținerea proiectului de specialitate, de la ora 13.00 și interviul de selecție de la ora 14.00.

Din comisia de examen au făcut parte, medicul Marcela Răulea, în calitate de președinte, medicii Ciprian Băcilă și ioan Ghera, în calitate de membri. Observatori au fost dr. Ovidiu Lucuță, Odeta Veștemean, Dan Pirnoiu și Alin Adam.

„În urma desfășurării concursului pentru ocuparea funcției de director medical al Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, doamna doctor Lavinia Danciu a fost declarată admisă, cu nota finală 10. Aceasta a ocupat funcția de director medical interimar începând cu 2 decembrie 2020 și a fost singurul candidat care s-a înscris la acest concurs”, transmit reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

Medicul primar pneumolog Lavinia Danciu este angajată a spitalului TBC de 26 de ani. Este medic primar pneumolog  și coordonator al Programului național de prevenire, supraveghere și control al tuberculozei din județul Sibiu.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus