Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Liderul deputaților USR-PLUS depsre ieșirea de la guvernare: ”Orice variantă este pe masă”

Liderul deputaților USR-PLUS depsre ieșirea de la guvernare: ”Orice variantă este pe masă”

Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR-PLUS spune că vor exista discuții în partid, în orele următoare pentru a se decide asupra poziției legate de demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.  Întrebat despre ieşirea de la guvernare, el a precizat că este o decizie de partid, că vor avea loc şedinţe ale conducerii alianţei, iar discuţiile se vor face cu toate opţiunile pe masă, admiţând că sunt colegi care solicită retragerea din coaliţie. "Orice variantă este pe masă. Sunt colegi care susţin şi această variantă, de asta va fi o discuţie serioasă, calmă, aşezată, astăzi în birourile naţionale reunite, după ce vom avea toate detaliile din cadrul acestei discuţii de dimineaţă şi vedem cum facem în continuare. Pe mine unul mă surprinde, mai ales că am fost şi la discuţia din coaliţie de luni, în care părea că lucrurile-s clare, ne-am clarificat şi am stabilit cum şi am stabilit că mergem împreună în această formulă în continuare", a afirmat Moşteanu, citat de stiripesurse.ro.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Anonim

Acum 1 an

Sperantele puse in V.Voiculescu s-au dovedit deșarte.Nu era pentru aceasta pozitie desi unii cred ca a fost nedreptatit.Oricum dupa atitudinea pe care o au, USR-ristii sunt o mare dezamagire.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus