Sâmbătă,
03.12.2022
Innorat
Acum
0°C

Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării în zona Drumul Ocnei - Veterani

Lucrări la rețeaua de apă, cu afectarea furnizării în zona  Drumul Ocnei - Veterani

Apă Canal Sibiu SA anunță că vineri, 16 aprilie, între orele 09,00 – 14,00, vor fi executate lucrări de deviere a unui tronson al rețelei de distribuție a apei potabile de pe strada Drumul Ocnei din municipiul Sibiu.

În intervalul orar menționat, se va sista furnizarea apei pentru locuitorii străzii  Drumul Ocnei, pe sectorul cuprins între podul de peste pârâul Hambei și carmangeria ”Muvi” SRL, precum și pentru cei din Cartierul Veterani.

Lucrările sunt executate de firma ”Romark Trafic” SRL Sibiu, cu asistență tehnică din partea Apă Canal Sibiu SA, și fac parte din proiectul de modernizare a podului de pe strada Drumul Ocnei, finanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă.

Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va staționa în zona intersecției străzilor Drumul Ocnei și General Mărdărescu.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus