Duminică,
01.08.2021
Cer Senin
Acum
17°C

VIDEO - Patru sibieni pe podium la Cupa României la Karting

VIDEO - Patru sibieni pe podium la Cupa României la Karting

Cupa României la Karting a reunit la start mai mulți concurenți din județul Sibiu, patru dintre ei reușind la final să urce pe podium.

În total, nu mai puțin de 50 de participanți, din toată țara, s-au aliniat la startul competiției, desfășurată în perioada 9-11 aprilie pe circuitul Speed Park din Bacău.

La clasa Micro Rotax câștigător a fost Evan Vintilă, în vârstă de nouă ani. La clasa Mini Rotax câștigător a fost Popa Comăniciu Cristian, în vârstă de zece ani.

La clasa Mini 60 pe locul doi al podiumului s-a clasat Mircea Pătru, în vârstă de 12 ani, în vreme ce Alexandru Wolter, tot de 12 ani, s-a clasat pe poziția secundă la clasa Junior Rotax.

Important de menționat că alți trei piloți sibieni care au participat nu au reușit să urce pe podium. Teodor Nicoară a concurat la clasa Senior Rotax și a fost cel mai bun în calificări, însă un accident l-a făcut să termine pe locul 6. De asemenea, Ștefan Tantar, care a concurat la clasa Micro Rotax, a terminat pe poziția 4, însă a avut o prestație bună ținând cont că a fost prima oara pe circuitul de la Bacău. Nu în ultimul rând, Sebastian Vasile a terminat pe poziția a 5-a la clasa Junior Rotax.

Vizualizari: 1227

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus