Sâmbătă,
15.05.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Dr. Paul Porr a fost reales președintele FDGR. Finul lui Iohannis a fost votat în unanimitate

Dr. Paul Porr a fost reales președintele FDGR. Finul lui Iohannis a fost votat în unanimitate

Medicul Paul-Jürgen Porr a fost reales pentru un al treilea mandat în fruntea organizației etnicilor germani din România, anunță reprezentanții FDGR.

Paul Porr a fost reales președinte în cadrul ședinței Adunării Reprezentanţilor, care a avut loc în format on-line în cursul zilei de vineri, 16 aprilie. ”Dr. Porr a fost nominalizat drept candidat de către Consiliul de Conducere şi a obţinut unanimitate de voturi, votul secret fiind acordat prin email. Conform statutului F.D.G.R, mandatul este de patru ani. Vicepreședinți F.D.G.R. sunt președinții celor 5 organizații regionale (Banat, Bucovina, Transilvania, Transilvania de Nord și Regiunea Extracarpatică)”, se arată în comunicatul remis redacției Turnul Sfatului de către reprezentanții Forumului.

Paul Porr a fost președinte al FDG Transilvania – și implicit vicepreședinte al formațiunii la nivel național - din 1995 până în 2013. În luna martie a acelui an el a fost ales pentru prima dată în funcția de președinte, după ce Klaus Iohannis a renunțat la această poziție intrând în ”politica românească mare” alături de liberali.

”Dr. Paul-Jürgen Porr este născut în 1951 la Mediaş, de profesie medic și din 2017 directorul medical al Clinicii Polisano. Din anul 2008, Dr. Porr este membru în Consiliul Judeţean Sibiu”, mai arată reprezentanții Forumului.
Totodată, Paul Porr este și finul actualului președinte al României, Klaus Iohannis.

 

Vizualizari: 1306

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus